Afvallen met de juiste mindset

Wil jij graag je mindset veranderen om een gezonde levensstijl aan te kunnen nemen? De juiste mindset is belangrijk wanneer je wilt afvallen. Lees hier meer

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Meer sporten en gezond eten zijn belangrijk wanneer je wilt afvallen maar het is niet het enige. Alleen met de juiste mindset kun jij duurzaam gewichtsverlies behalen en behouden.

Wat is mindset?

Je mindset is eigenlijk je manier van denken en de mentaliteit die je aanneemt. Vaak hebben we bij afvallen de mindset dat we onszelf dingen moeten verbieden en geen dingen meer mogen eten wat we lekker vinden. Hierdoor ontstaat er een negatieve mindset met voeding en gewichtsverlies en voelt het vaak of je jezelf alleen maar moet straffen. Je verliest hierdoor gauw je doel uit ogen en dit zorgt er voor dat je het maar voor korte tijd vol houd en al snel weer terug valt in je oude gewoontes. Wij leggen je graag uit hoe jij je mindset kan gebruiken om op een positieve manier gewicht te verliezen.

Verlies overtollig kilo's met het Weight Loss programma.

Vind jij dat het tijd is om nu echt gewicht te verliezen? Maar heb je geen zin in een heel streng dieet?

✔ Werken aan een duurzame basis
✔ Full support
✔ Goede gewoontes toepassen

Afvallen met de juiste mindset: Bepaal je doelen

Als eerst is het belangrijk om goed in beeld te krijgen wat nou eigenlijk precies je doelen zijn en wat je wilt bereiken. Natuurlijk gaat het om gewicht verliezen maar waarom wil je dit nou eigenlijk? Wil je je weer fit voelen, zelfverzekerder zijn, meer energie krijgen? Zorg dat je een duidelijk beeld hebt wat jou nou eigenlijk motiveert om af te vallen, zodat jij ook een duidelijk doel hebt waar je naar toe kan werken.

Herken je patronen

Vaak doen we in het dagelijks leven dingen waar we ons niet bewust van zijn. Pak jij altijd automatisch een snack als je thuis komt? Of ga je eten wanneer je je verveeld of als je gestrest bent, terwijl je eigenlijk niet eens echt honger hebt? Emotie eten is een van de grootste valkuilen bij gewichtsverlies. Het is belangrijk om deze patronen te leren herkennen en je mindset te gebruiken om deze patronen te doorbreken zodat jij echt kunt afvallen. Door je bewust te worden van je gewoontes kun je ze makkelijker aanpassen en nieuwe gezonde gewoontes toepassen.

Hoe wil je je doelen bereiken

Nu je weet wat je doelen zijn en wat je nou eigenlijk motiveert of af te vallen is het belangrijk om in kaart te brengen hoe je dit nou eigenlijk wilt bereiken. Hierbij is het belangrijk om realistisch te blijven en niet te veel in een keer te willen. Begin met het veranderen van kleine gewoontes in je dagelijks leven en zorg dat je deze voor langere tijd vast blijft houden. Zo kom je stapje voor stapje steeds wat dichter bij jouw doelen.

Ook afvallen en resultaat behalen?

Ontdek hoe Beyondfit de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd.

★★★★★

 

Ik train nu een aantal maanden met Beyondfit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangsregistratie. Sterk aanbevolen!"

 

Laura de Vries

De juiste mindset

Het is belangrijk dat jij een positieve mindset leert aannemen bij het bereiken van je doelen. Ga jezelf geen dingen verbieden, maar leer om hier gezond mee om te gaan. Spreek met jezelf bijvoorbeeld af dat je 1 of 2 keer per dag een ongezonde snack mag. Verbied het jezelf niet om leuke dingen te doen en om bijvoorbeeld uit eten te gaan maar geef jezelf de ruimte om kleine gewoontes aan te passen. Daarnaast is het belangrijk dat je fouten accepteert en niet bij elke kleine tegenslag terug valt in je oude gewoontes. Er zijn altijd periodes dat het wat minder goed zal gaan, maar een kleine tegenslag betekend niet dat je weer helemaal opnieuw moet beginnen.

Afvallen met de juiste mindset bij Beyondfit

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op betere voeding of meer sporten, wij richten ons op je algehele levensstijl en de juiste mindset. Onze personal trainers zullen jou coachen om het beste uit jezelf te halen, zowel in de gym als buiten de gym. Wij geloven dat de succes formule bestaat uit een gezond eetpatroon, fitness en de juiste mindset. Vraag een gratis intake aan met een van onze coaches zodat wij samen kunnen kijken hoe jij het beste je doelen kan bereiken.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.

Open chat
Hello 👋
Welcome to BeyondFit. How can I help you?