de gym

Ben jij benieuwd of Beyondfit bij jou past?

Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons thuis kan voelen. Neem hier alvast een kijkje hoe de gym er van binnen uitziet, of kom vrijblijvend langs voor een gratis intake en proefles.

De gym

Ben jij benieuwd of Beyondfit bij jou past?

Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons thuis kan voelen. Neem hier alvast een kijkje hoe de gym er van binnen uitziet, of kom vrijblijvend langs voor een gratis intake en proefles.

Beyond fit

Onze Gym

De plek waar je gaat trainen maakt een groot deel uit van je tijd bij Beyondfit. Je zult je tenslotte minimaal 2 keer per week in onze gym bevinden. Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waar we houden van een persoonlijke contact en wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemakt kunt voelen bij ons. Wij hebben alle middelen en faciliteiten die jij nodig hebt om je doelen te bereiken en het maximale uit jezelf te halen.

Onze faciliteiten

Onze gym is voorzien van alle middelen en faciliteiten voor de beste workouts en om daarna weer helemaal tot rust te komen.
 

Douches

Na de zware trainen kan je je helemaal ontspannen en al het zweet van je afspoelen in onze heerlijke stortdouches.

Kleedruimtes

Wil jij je nog even omkleden of snel opfrissen na je workout? Geen probleem, we hebben aparte mannen en vrouwen kleedruimtes waar jij van alle privacy voorzien bent.

Training zaal

In onze gym hebben we 2 grote trainingszalen en 1 kleine trainingszaal. Deze zijn voorzien van matrix apparatuur en alle materialen die jij nodig hebt voor een training.

Fysiotherapie room

Wij vinden het belangrijk dat jij kan trainen zonder blessures. Daarom hebben wij ook een fysiotherapie room onder ons dat zodat jij op een veilige manier kan blijven sporten.

Lounge

Na een zware workout wil je natuurlijk ook even kunnen ontspannen. Dat kan heerlijk in onze lounge met grote eettafel en een bank om op te chillen. Eet groot tafel voor gezamenlijk eten en een bank waar jij kan chillen.

Honesty Bar

Een Health Bar! Met coffee, capuccino, organic smoothies, juices, soep, gezonde maaltijden en een kleine shop met supplementen, gezonde producten.

Keuken

In onze gym hebben wij ook een keuken zodat jij jou alles kunnen leren op het gebied van gezond eten. Ook houden we graag workshops zodat iedereen kan genieten van de lekkerste maaltijden.

Coaching room

We hebben een coaching room waar we jou vooruitgang bespreken en bijhouden met onze inbody scan weegschaal. Ook houden we hier onze voedingscoaching.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Onze gym

Kom langs in onze gym voor een gratis intake en proefles

Wij helpen u graag bij het verbeteren van uwzelf en hebben verschillende progamma’s voor uw behoeftes. Benieuwd naar uw mogelijkheden?