Tijd voor echt resultaat!

Ontdek onze unieke werkwijze

Wil je afvallen, groeien in spiermassa of gewoon fitter wilt worden? Trainen bij een nieuwe sportschool kan spannend zijn. Het is ook belangrijk dat je je thuis voelt. Van een uitgebreide intake tot aan de gratis proefles. Maak kennis met Beyondfit!

Gespecialiseerde personal trainers en voedingsdeskundigen

Klanten beoordeling van 5 sterren in Google

Kleineschalige Gym. Persoonlijker vind je nergens!

De Beyondfit werkwijze

1. Intake

Voordat je bij Beyondfit aan de slag gaat vind er een intake plaats. Deze is geheel gratis en vrijblijvend zodat je kunt kijken of Beyondfit iets voor jou is. Tijdens de intake zal je kennis maken met een van onze coaches. Samen bespreken we je doelen en wensen. Plan hier je intake in.

Aan de hand van een vragenlijst onderzoeken we hoe we je het beste kunnen helpen. Wat doe je nu goed? Wat kan er beter? En waar kunnen we bijschaven?

Tijdens de intake doen we ook een Inbody scan waarbij we jouw lichaamssamenstelling onderzoeken. Afhankelijk van jou struggles, persoonlijke levensstijl, fitness level en eventuele blessures adviseren we welk programma het beste bij je past.

Rondleiding & Proefles
Na de scan geven we een rondleiding door de sportschool zodat je een goed beeld hebt van de faciliteiten en de sfeer even kunt ervaren. Vergeet niet je sportkleding mee te nemen. Je mag eventueel gelijk gebruik maken van een gratis proefles.

2. Inbody scan

Omdat elk mens uniek is willen we een zo goed mogelijk beeld krijgen van jouw lichaamssamenstelling. Om dit te meten gebruiken we het Inbody apparaat. Bij een analyse van de lichaamssamenstelling kijken we naar de verhouding tussen de spiermassa, vetmassa, beenderen en vocht. Ook meten we je BMI.

Voordelen van de Inbody Scan:

  • Geeft beter beeld van je lichaam dan alleen het meten van je BMI
  • Zeer hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid
  • Meet je lichaam zoals het is – Er zijn geen schattingen zoals geslacht, leeftijd of fysieke gesteldheid
  • Geeft aan waar je aan moet werken (gewichtsverlies, spiermassa opbouwen)

3. Gratis Proefles

Aan de hand van de intake en de inbody scan stellen we een training op maat op. We gaan samen een de slag met verschillende oefeningen waarbij we ons richten op houding, techniek en het voorkomen of verbeteren van blessures. Tijdens de proefles kijken we naar je fysieke gesteldheid en brengen we verbeter punten in kaart zodat we weten waar je het beste aan kunt werken om jouw doelen te bereiken. Alles wordt vastgelegd zodat je (eventueel) direct aan de slag kunt als je wilt inschrijven bij Beyondfit. De proefles eindigt altijd met een flexibiliteitstest zodat we een goed beeld hebben van je overal performance om het beste programma samen te kunnen stellen. Plan eenvoudig online jouw intake in.

Afvallen met begeleiding

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over onze werkwijze.
Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Zijn de intake en proefles gratis?

Ja, de intake en proefles zijn geheel gratis en vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast.

Hoelang duurt de intake?

De intake duurt in totaal 30 minuten. Deze is opgedeeld in 20 minuten voor het gesprek met de vragen lijst en 10 minuten voor de Inbodyscan.

Hoelang duurt de proefles?

De proefles duurt 30 minuten waarbij we een fit test doen en een korte training.

Waarom is een intake belangrijk?

Om tot een oplossing te komen, moet je eerst het probleem begrijpen. De intake stelt ons in staat om je geschiedenis, je huidige situatie en waar je naartoe wilt (doel) te begrijpen. Met deze informatie kunnen we vervolgens beslissen welk oplossing het beste voor je is.

Kan ik meteen een proefles inplannen na de intake?

Ja, wij raden het aan om meteen de proefles te doen na de intake. Dit zorgt er voor dat wij alle data in een keer kunnen verzamelen en zo meteen de juiste oplossing voor jou kunnen bieden.

Wat moet ik meenemen naar de intake en proefles?

Wij raden het aan om de proefles meteen na de intake te doen. Daarom is het altijd handig om sportkleding aan te doen. Daarnaast hopen wij op een “I CAN” mentaliteit en een open mind.

Tijd voor verandering!

Wil je nu echt fit worden?

Plan gratis en vrijblijvend een intake. Ontdek en ervaar de Beyondfit methode. Ben je er klaar voor om samen resultaat te boeken? We zien je graag in onze sportschool voor een kennismaking. Waar wacht je nog op?