Gratis intake

Ontdek de wereld van Beyondfit, meld je nu aan voor een gratis intake!

Gespecialiseerde personal trainers en voedingsdeskundigen

Klanten beoordeling van 5 sterren in Google

Kleinschalige Gym. Persoonlijker vind je nergens.

Intakeformulier

Vul onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum te plannen.

Pawel kuncicki

"Ik train nu een aantal maanden met Beyondfit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangregistratie. Sterk aanbevolen!"

Aan de slag?

100% BODY

Focus op optimale lichaamsprestaties met oefeningen die bewezen effectief zijn. Door de juiste houding, techniek en vorm te corrigeren zul je al snel lichamelijke veranderingen zien. Ook de kans op blessures wordt kleiner en het bevorderd het herstelproces bij huidige klachten.

100% MIND

Nieuwe gewoontes aanleren die je gezondheid ten goede komen en je zelfvertrouwen verhoogt. Door 100% aan je geest te werken heb je meer verantwoordelijkheid in de manier waarop je leeft en je gezondheid. Je krijgt discipline en brengt structuur aan voor een gezonder leven. Beyondfit geeft je de kracht om een sterke geest te ontwikkelen om uitdagingen te overwinnen.

100% FOOD

Je bent wat je eet. Eten is het medicijn en zorgt ervoor dat je je gezonder voelt van binnenuit. 100% op je voeding letten is optimaal voor je lichaam. Beyondfit leert je hoe je op een goede manier de juiste voeding binnen krijgt. Geen crashdiëten maar duurzaam en gezond. Dat is wat jij nodig hebt.

 

KOM LANGS

Plan een gratis intake in en ontdek of Beyondfit bij je past.

Wij krijgen een 5 sterren beoordeling van onze klanten. Kom langs in onze gym en maak kennis met onze personal trainers.