VOEL JE WEER LEKKER IN JE VEL

BEHAAL ÉCHT RESULTAAT MET EEN PERSONAL TRAINER

Heb jij genoeg gehad van steeds weer opnieuw moeten beginnen? Lukt het jou niet om de motivatie voor langere tijd vast te blijven houden? Consistent sporten en gezond leven kan een hele uitdaging zijn. Vaak is het lastig om hier zelf mee te beginnen en dit dan vol te houden. Gelukkig kunnen wij jou bij Beyondfit daarbij helpen. Onze personal trainers staan voor jou klaar om jou te motiveren en alles te leren wat je moet weten om écht resultaat te behalen.

Waarom een personal trainer van Beyondfit?

Er zijn meerdere personal trainers. Fit worden is echter meer dan alleen personal training.

Meer dan alleen een team met personal trainers

Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor je veilig kunt trainen met gegarandeerd succes.

Zelfstandig en duurzaam resultaat behalen

Je leert over afvallen, spieropbouw en je kan geholpen worden bij knie tot rug klachten en posture correction. Daarnaast helpen we je met lifestyle coaching door te ondersteunen bij voeding, slaap, alcohol, activiteit en rust.

Welkom thuis. Beyondfit voelt als thuiskomen

Je bent altijd welkom en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Juist als je niet bij ons bent kan het lastig zijn om de verleidingen te weerstaan. Dat weten we, dus ook daar helpen we graag bij.

VIND DIE MOTIVATIE

KLAAR MET DOELLOOS SPORTEN? KIES VOOR EEN PERSONAL TRAINER

Ben jij er klaar mee om steeds zonder resultaat te trainen? De juiste technieken en structuur zijn hierbij belangrijk. Laat een personal trainer van Beyondfit jou helpen om succes te behalen. Krijg die structuur en motivatie in je leven die jij nodig hebt om je weer helemaal lekker in je vel te voelen. Plan een gratis intake in en dan bekijken we samen jou doelen en wensen.

Er voor gaan

Personal trainer van Beyondfit

Een consistent trainingspatroon opbouwen kan lastig zijn. Je kan dit vaak voor misschien een paar weken volhouden maar valt dan toch weer terug in je oude gewoontes. Je moet structuur en consistentie opbouwen maar dit is makkelijker gezegd van gedaan. Met een personal trainer van Beyondfit krijg jij die structuur terug in je leven. Samen met jou personal trainer kijk je naar je doelen en wensen en de personal trainer stelt dan voor jou een gepersonaliseerd trainingsplan op. Je krijgt bij Beyondfit echt een persoonlijke aanpak. Je traint 1 op 1 om zo te werken aan de juiste vorm en technieken. Wij zorgen er voor dat jij een sterke basis opbouwt en leren je alles wat je moet weten om hier ook zelf mee aan de slag te kunnen. Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op sporten, maar ook op een gezond eet- en leefpatroon. Wij vinden het belangrijk dat jij een gezonde levensstijl aanleert en de juiste mindset creëert om echt duurzaam resultaat te behalen.

Wat kun je van een personal trainer bij Beyondfit verwachten?

  • 2 x in de week 1 op 1 trainen met een personal trainer
  • Een gepersonaliseerd trainingsplan afgestemd op jou fitnessdoelen, kracht en blessures
  • Om de 3 weken bespreken we de voorgang en het programma
  • Nutrition Coaching voor 6-12 weken

Personal training progamma's

Weight loss

24 weken programma

€645,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

✓ Wekelijkse weegmoment

Lees meer

Muscle & Tone

8 weken programma

€575,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 6 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Lees meer

Fit for life

1 jaar

€525,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Samen sta je sterker

Een Personal trainer die zorgtduurzaam resultaat.

Vind je het lastig om een gezond levenspatroon op te bouwen? Het leven kan druk zijn en je hebt geen tijd en zin om je te verdiepen in een gezonde levensstijl. Het kost veel tijd om de juiste kennis op te doen en deze ook nog eens toe te passen. Er is zo veel informatie te vinden dat je niet meer weet wat wel en niet goed is. Je hebt al verschillende trends geprobeerd om snel af te vallen maar dit zijn geen langdurige oplossingen. Je eindigt hierbij altijd weer in je oude patroon waardoor je steeds weer vooraf aan kunt beginnen. Het is belangrijk om structuur op te bouwen en je algehele levensstijl aan te passen. Misschien heb je al jarenlang een sport abonnement maar lukt het niet om echt resultaat te behalen. Vaak mis je de nodig kennis om zelfverzekerd nieuwe oefeningen in de sportschool uit te proberen en blijf je steeds in dezelfde routine hangen. Een personal trainer kan jou hierbij helpen. Hij leert jou de juiste vorm en technieken en werk samen met jou aan een gezonde levensstijl en de juiste mindset. Hij kan jou net die stok achter de deur bieden om de motivatie vast te houden zodat jij langdurig resultaat gaat zien.

Wat kun je van een personal trainer bij Beyondfit verwachten?

  • Je mist structuur in je leven en het lukt niet om deze te vinden
  • Je hebt het te druk om je te verdiepen in een gezonde levensstijl
  • Je probeert allemaal “quick fixes” die maar voor korte tijd zijn
  • Je hebt zelf niet de motivatie om echt door te gaan
  • Je hebt niet genoeg kennis om vol zelfvertrouwen te sporten in een overvolle gym
  • Je weet niet zo goed waar en hoe je moet beginnen

Wat zijn de 4 pijlers vanPersonal training?

Je wilt alleen duurzaam resultaat behalen.

Personal training

Jouw stok achter de deur.

Voedingsbegeleiding

4 weken voedingsbegeleiding. Voeding is misschien wel het belangrijkst.

Bijhouden van de voortgang

Meten is weten. Weten wat we doen.

We zijn er voor je

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

Hoe kan ik starten met personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going.”

Ben jij benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Get fit programma voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het personal training

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week train ik en hoelang zijn de sessies?
Per week train je 3 keer. Dit is onderverdeeld in 1 personal training en 2 keer Small group training. De sessies duren allemaal 1 uur.
Moet ik alles in een keer betalen of per maand?
Nee, je hoeft niet alles in 1x te betalen en kunt per maand betalen. Het Get fit programma zelf duurt 3 maanden en veel klanten vinden het fijn om daarna verder te trainen bij Beyond fit. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen op welke manier je verder gaat.
Wat gebeurt er als ik tijdens het programma op vakantie ben?
Je hebt natuurlijk ook rust nodig en we begrijpen het als je even op vakantie gaat. Als je meer dan 2 weken op vakantie gaat zullen we het programma op pauze zetten. Als je minder dan 2 weken gaat mag je de lessen zelf inhalen. Natuurlijk is het wel slim om tijdens je vakantie nog een beetje in beweging te blijven zodat we daarna weer verder kunnen gaan waar we gebleven waren.
Kunnen jullie mij nog steeds helpen als ik een blessure heb?
Jazeker! Al onze trainers hebben een medische achtergrond. Onze Fysiotherapeuten hebben de juiste kennis om je te helpen van je blessure af te komen en je op een veilige manier te laten trainen.
Hoelang duurt het voordat ik resultaat ga zien?
Elke drie weken bekijken we je vooruitgang. In deze drie weken verwachten we dan ook dat je wat gewicht hebt verloren, het vetpercentage is afgenomen en dat je je fitter er energieker voelt. Vooral als je je ook goed houd aan het advies van de voeding coaching zal je snel resultaat zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe erg gemotiveerd je bent en hoe hard je er zelf voor traint.

EN NU ECHT

DIT KEER LUKT HET ECHT MET EEN PERSONAL TRAINER VAN BEYONDFIT

Wil jij nu echt aan jezelf werken en je weer fitter gaan voelen? Wil je bouwen aan een sterke basis voor langdurig resultaat? Onze personal trainers helpen jou hierbij zodat jij niet terugvalt in jou oude gewoontes. Plan een gratis intake in en bekijk jou mogelijkheden voor succes.