Verlies overtollige kilo’s met het Weight loss programma

Vind jij dat het tijd is om nu echt gewicht te verliezen en méér energie te krijgen? Maar heb je geen zin in een heel streng dieet? Kies dan voor het Weight Loss programme en wij leren jou alles over een gezond eet patroon waardoor jij zo van al die overtollige kilo’s af bent.

Vanaf €645,- per 4 weken
100% tevredenheidsgarantie
Ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen, uw vetpercentage te verlagen en in vorm te komen.

Voordelen van het Weight Loss programma?

Werk aan een duurzame basis, zorg voor goede gewoontes en ontvang full support.

Werken aan een duurzame basis

We leren je hoe je zelf een gezond eet en leefpatroon kan aannemen zodat je dit ook buiten de trainingen zelf kan toepassen. Dit zorgt er voor dat je echt langdurig resultaat kunt behalen.

Full support

We ondersteunen je door het gehele proces. Van voeding tot sporten tot je algehele levensstijl. We zijn echt de stok achter de deur en houden je vooruitgang echt bij.

Goede gewoontes toepassen

We zorgen er voor dat je goede gewoontes aan je leven toevoegt zodat jij langdurig resultaat kan behalen. Dit zorgt voor structuur en een gezonde levensstijl.

Prijzen voor het Weight Loss programma?

Programma

Weight Loss - 12 weken

 

 

Gratis intake ➤

Afvallen

Weight Loss - 12 weken

Programma ontwikkeld met behulp van een bewezen methode om af te vallen.

R

12 weken

R

3x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

12 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Wekelijkse weegmoment

R

Vanaf €865,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen, uw vetpercentage te verlagen en in vorm te komen.

Programma

Weight Loss - 24 weken

 

 

2 weken gratis proberen ➤

Afvallen

Weight Loss - 24 weken

Programma ontwikkeld met behulp van een bewezen methode om af te vallen.

R

24 weken

R

2x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

12 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Wekelijkse weegmoment

R

Vanaf €645,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om u te helpen gewicht te verliezen, uw vetpercentage te verlagen en in vorm te komen.

Weight loss programma

Heb jij al honderden verschillende diëten geprobeerd maar steeds zonder succes? Van crash diets tot detox kuren of zelfs een appel ei dieet? Vaak hou je dit voor korte tijd vol maar val je toch weer terug in je oude gewoontes. Je ziet dat de afgevallen kilo’s er net zo snel weer aankomen. Met het Weight loss programma richten we ons niet op een streng dieet voor korte tijd maar focussen we ons op de lange termijn. Om voor langere termijn gewicht te verliezen is niet alleen belangrijk om gezonder te gaan eten maar ook om je algehele levensstijl aan te passen. Met het Weight Loss Programma coachen en ondersteunen wij je bij het aannemen van een gezonde levensstijl en eetpatroon die zorgt voor gewichtsverlies en gezondheid op de lange termijn.

Wat zijn de 6 pijlers van weight loss programma?

Het is een toegangelijk programma met de best of both worlds.

Personal training

We halen het beste in je naar boven.

Wekelijkse voeding coaching

De voedingscoach leert jou alles over een gezond voedingspatroon.

Wekelijks weegmoment

Meten is weten. We houden wekelijks bij hoeveel je al bent afgevallen.

Bijhouden voortgang

Elke 3 weken doen we een full bodyscan om het progress bij te houden en te zien of je lichaam in balans is.

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment om de vooruitgang te bespreken en te kijken wat er nog verbeterd kan worden.

We staan altijd voor je klaar

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

De 6 pijlers van weight loss programma uitgelegd

Ontdek wat het weight loss programma inhoudt en hoe en wanneer wij er voor je zijn. Alleen met de beste coaching en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je helemaal fit voelt en blijft.

WE HALEN HET BESTE IN JE NAAR BOVEN

Personal training

Bij het Weight loss programme krijg je personal training van een van onze deskundige trainers. Je traint samen aan verschillende oefeningen en de personal trainer leert jou de juiste houding en technieken aan. Het dient als echte stok achter de deur om structuur te creëren en gemotiveerd te blijven. Je zult merken dat je je snel fitter gaat voelen en lekkerder in je vel gaat zitten.

DUURZAME RESULTATEN

Wekelijkse voeding coaching

Een gezond voedingspatroon is een belangrijk onderdeel als je wilt afvallen. Geen strenge diëten voor korte tijd maar gericht op duurzaam resultaat. Je krijgt wekelijks voeding coaching zodat jij alles leert over een gezond eetpatroon en hoe je dit zelf kunt toepassen. Zo kan jij blijven genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen.

FYSIEKE PRESTATIE CHECK

Wekelijks weegmoment

Elke week hebben we een kort weegmoment zodat we kunnen zien hoe ver je al bent gekomen. Dit zorgt voor extra motivatie om door te blijven gaan en dan zal je zien dat je elke week weer een beetje vooruitgang boekt. Het dient als een stok achter de deur zodat je niet zo snel terug valt in je oude gewoontes.

METEN IS WETEN

Elke 3 weken full body scan

Het is belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Elke drie weken kijken we niet alleen naar hoeveel gewicht je al bent verloren maar doen we een full body scan. Hiermee kunnen we meer te weten komen over verschillende onderdelen van je lichaam zoals je vet percentage, spiermassa en omvang.

HET GAAT OM JOU

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment waar we de voorgang bespreken. Hiermee kunnen we kijken of er dingen zijn die aangepast moeten worden en waar we meer aandacht aan moeten besteden. Zo weten we zeker dat we het beste uit het programma kunnen halen.

Hoe kan ik starten met het weight loss programma programma?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met weight loss programma programma en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“‘To change your body you must change your mind first.”“

Ben jij benieuwd wat weight loss programma voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het weight loss programma voor jou geschikt is.

Duurzaam gewichtsverlies

Voor duurzaam gewichtsverlies is het niet alleen belangrijk om meer te sporten en gezonder te gaan eten maar om je algehele levensstijl aan te passen. Bij het Weight loss programme richten we ons op een goede balans tussen gezond eten, sporten en een levensstijl. Tijdens het programma word je ondersteund door een voedingscoach en een personal trainer. De voedingscoach zal jou helpen een gezond eetpatroon aan te leren door een wekelijkse voedingscoaching. Ook op de dagen dat je niet bij Beyondfit bent zal je contact momenten hebben met je coach voor een echte stok achter de deur. Samen met de personal trainer werk jij aan een betere conditie en meer spieren . Hij Leert jou de juiste houding en technieken aan zodat jij veilig kan trainen.

 • Eigen voedingscoach
 • 1 op 1 personal training
 • Gepersonaliseerd voedingsplan
 • Bijhouden eetdagboek en voorgang in de Beyondfit-app
 • Elke week consult met jou voedingscoach om een gezond voedingspatroon aan te leren.

Juiste balans

“You can give a man fish and he can eat for a day, but if you teach him how to fish….he can eat for a life time.” Dit is waar wij bij Beyondfit ook in geloven. We geven je geen recepten om uit je hoofd te leren en vertellen je niet hoeveel en wanneer je moet eten. Wij leren je alles over gezonde voeding wat jij moet weten en hoe je dit zelf kan toepassen. Je hoeft niet alleen maar dingen te eten die je niet lekker vind maar kunt nog steeds genieten van heerlijke gerechten zonder je schuldig te voelen. Door kleine goede gewoontes toe te passen zal je al snel merken dat je je beter gaat voelen en dit ook effect gaat hebben op je voedingspatroon en algehele levensstijl. Het is belangrijk dat je een goede balans vind in voeding, sporten en je een gezonde levensstijl.

645 per 4 weken

weight loss programma
IN

24 weken

Voel je fit

Voel je weer goed in je eigen lichaam

Heb jij er genoeg van om steeds weer op nieuw te beginnen? Het weight loss programme helpt jou structuur te vinden en leert jou alles wat je moet weten over een gezonde levensstijl. Plan een gratis intake in en neem de touwtjes terug in eigen handen.

Het kan zijn dat je vraag hebt over weight loss programma

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over weight loss programma. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Hoe wordt mijn voortgang en de resultaten bijgehouden?

je voortgang en resultaten meten we op drie verschillende manieren:

 • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
 • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
 • Wekelijkse weegmoment: Elke week hebben we een kort weeg momentje om je wekelijkse vooruitgang bij te houden.
Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”
Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe houden jullie me verantwoordelijk?
 • Elke week krijg je kleine opdrachten mee zoals 1000 stappen zetten op een dag en deze bespreek je met je trainer.
 • We geven je voeding coaching en je houdt je eetdagboek bij in onze Beyondfit-app.
 • We checken altijd even in op dagen dat je niet met je coach afspreekt.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

“Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!”

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Écht resultaat

Duurzaam gewichtsverlies met het Weight loss programme

Ben jij er klaar mee om steeds achter de feiten aan te lopen? Wil jij dit keer echt resultaat gaan behalen en je weer lekker voelen in je lichaam. Het Weight loss programme helpt jou op langdurige wijze gewicht te verliezen. Plan een gratis intake in en jij bent zo van die overtollige kilo’s af.