Muscle & tone programma

Wil jij werken aan een sterk lichaam en je weer zelfverzekerd kunnen voelen? Wil jij net van die laatste paar kilo’s af en echt vorm krijgen? Kies dan voor het Muscle & Tone programma zodat jij echt resultaat gaat zien.

Vanaf €575,- per 4 weken
100% tevredenheidsgarantie
Ontworpen om je sterker te maken, spieren op te bouwen, vet te verbranden en slank en strak te worden.

Voordelen van het Muscle & Tone programma?

Alle elementen samen

Het muscle & tone programma biedt alle elementen die jij nodig hebt voor het optimale resultaat. De juiste voedingscoaching, personal trainer en lifestyle coaching.

Full support

We ondersteunen je door het gehele proces. Van voeding tot sporten tot je algehele levensstijl. We zijn echt de stok achter de deur en houden je vooruitgang echt bij.

Vorm geven aan je lichaam

Met het muscle & tone programma kun jij echt vorm geven aan je lichaam. Je traint voor een strak lichaam en houding en je kunt je weer helemaal zelfverzekerd voelen

Prijzen voor het Muscle & Tone programma?

Programma

Muscle & Tone - 12 weken

 

 

Gratis intake ➤

Gespierder worden

Muscle & Tone - 12 weken

Programma ontwikkeld met behulp van een bewezen methode om gespierder te worden.

R

12 weken

R

3x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

6 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Evaluatie & feedback

R

Vanaf €795,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om je sterker te maken, spieren op te bouwen, vet te verbranden en slank en strak te worden.

Programma

Muscle & Tone - 24 weken

 

 

2 weken gratis proberen ➤

Gespierder worden

Muscle & Tone - 24 weken

Programma ontwikkeld met behulp van een bewezen methode om gespierder te worden.

R

24 weken

R

2x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

12 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Evaluatie & feedback

R

Vanaf €575 ,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om je sterker te maken, spieren op te bouwen, vet te verbranden en slank en strak te worden.

Muscle & Tone programma

Wil jij niet alleen gewicht verliezen maar ook meer spieren opbouwen? Heb jij net dat laatste beetje motivatie nodig om echt je doel te bereiken? Het muscle & tone programma daagt jou uit het beste uit jezelf te halen. Je traint voor een strakker lichaam en niet alleen je uiterlijk maar ook je zelfvertrouwen gaat er van omhoog. Je kan je weer helemaal fit en sterk voelen. Alle elementen voor een gezonde levensstijl worden hierin toegepast zodat jij net van dat laatste beetje vet af komt. Onze voedingscoach zal jou alles leren wat je moet weten om een gezond eetpatroon aan te leren. Met de 1 op 1 personal training bouw jij samen met onze trainer aan meer spieren en een strakker lichaam. Zij zullen jouw verantwoordelijk houden waardoor jij echt resultaat zult gaan zien.

Wat zijn de 6 pijlers van muscle & tone programma?

Het is een toegangelijk programma met de best of both worlds.

Personal training

We halen het beste in je naar boven.

Wekelijkse voeding coaching

De voedingscoach leert jou alles over een gezond voedingspatroon.

Fit test

Elke 6 weken doen we een fit test om te zien of er verbeteringen zijn in je fysieke prestaties.

Bijhouden voortgang

Elke 3 weken doen we een full bodyscan om het progress bij te houden en te zien of je lichaam in balans is.

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment om de vooruitgang te bespreken en te kijken wat er nog verbeterd kan worden.

We staan altijd voor je klaar

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

De 6 pijlers van muscle & tone programma uitgelegd

Ontdek wat het muscle & tone programma inhoudt en hoe en wanneer wij er voor je zijn. Alleen met de beste coaching en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je helemaal fit voelt en blijft.

WE HALEN HET BESTE IN JE NAAR BOVEN

Personal training

Bij het Muscle & tone programme krijg je personal training van een van onze deskundige trainers. Je traint samen aan verschillende oefeningen en de personal trainer leert jou de juiste houding en technieken aan. Het dient als echte stok achter de deur om structuur te creëren en gemotiveerd te blijven. Je zult merken dat je je snel fitter gaat voelen en lekkerder in je vel gaat zitten.

DUURZAME RESULTATEN

Wekelijks voeding coaching

Een gezond voedingspatroon is een belangrijk onderdeel wanneer je spieren wilt opbouwen. Geen strenge diëten voor korte tijd maar gericht op duurzaam resultaat. Je krijgt wekelijks voeding coaching zodat jij alles leert over een gezond eetpatroon en hoe je dit zelf kunt toepassen. Zo kan jij blijven genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen.

FYSIEKE PRESTATIE CHECK

Fit test

Elke 6 weken doen we een fit test om te zien of er verbeteringen zijn in je fysieke prestaties. Dit zorgt voor extra motivatie om door te blijven gaan en dan zal je zien dat je elke 6 weken progressie boekt.

METEN IS WETEN

Elke 3 weken full body scan

Het is belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Elke drie weken kijken we niet alleen naar hoeveel gewicht je al bent verloren maar doen we een full body scan. Hiermee kunnen we meer te weten komen over verschillende onderdelen van je lichaam zoals je vet percentage, spiermassa en omvang.

HET GAAT OM JOU

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment waar we de voorgang bespreken. Hiermee kunnen we kijken of er dingen zijn die aangepast moeten worden en waar we meer aandacht aan moeten besteden. Zo weten we zeker dat we het beste uit het programma kunnen halen.

Hoe kan ik starten met het muscle & tone programma programma?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met muscle & tone programma programma en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“You’re one workout away from a good mood“

Ben jij benieuwd wat muscle & tone programma voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het muscle & tone programma voor jou geschikt is.

Duurzame spieropbouw

Ben jij al een tijdje bezig met trainen maar loop je steeds weer vast? Wil jij net van dat laatste beetje buik vet af zodat jij een echt strak lichaam hebt? Samen met een van onze trainers train jij hard om extra spieren op te bouwen en vorm te geven aan je lichaam. Je werkt aan de juiste technieken en vorm zodat jij op de meest effectieve manier oefeningen kan uitvoeren zonder blessures op te lopen. Je zult merken dat je je elke week een stukje sterker en zelfverzekerder voelt. Onze trainers leren jou een sterke basis aan zodat jij dit zelf ook kan gaan toepassen om duurzaam resultaat te behalen.

Dus wil jij:

  • Werken aan spieropbouw
  • Werken aan de juiste houding en technieken
  • Je lichaam strakker maken
  • Vorm geven aan je lichaam
  • Zelfverzekerd voelen

Juiste balans

Heb jij moeite om structuur vast te houden waardoor het jou niet lukt om echt vooruit gang te boeken? Onze trainers zijn een echte stok achter de deur en blijven jouw motiveren. Zo kun jij altijd net dat extra stapje zetten waardoor jij jezelf kan blijven verbeteren. Met het muscle & tone programma leer jij de juiste combinatie te vinden tussen gezonde voeding, sporten en je algehele levensstijl. Het is belangrijk om een goede balans te hebben en hier zullen onze coaches jou bij helpen. Ook op dagen dat jij niet in de gym bent zullen onze trainers voor jouw klaar staan om je echt op het goede pad te houden en de structuur te vinden. Zo kun jij werken aan een langdurige basis en dit ook na je trainingen door blijven zetten.

575,- per 4 weken

muscle & tone programma
IN

24 weken

Voel je zelfverzekerd

Wil jij je weer sterk en krachtig voelen?

Wil jij de controle terug en je weer helemaal fit voelen? Door te werken aan je kracht zal jij je weer zelfverzekerd en sterk gaan voelen. Haal alles uit jezelf en plan een intake in met een van onze trainers.

Het kan zijn dat je vraag hebt over muscle & tone programma

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over muscle & tone programma. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week zijn de trainingen en hoelang duren de lessen?

In het programma zitten 2 personal trainingen per week, en de trainingen duren 1 uur per keer. Als jij echt wil werken aan snelle spieropbouw adviseren wij je om 3x in de week te trainen. Dit kun je doen door een extra sessie toe te voegen aan jouw pakket of door zelfstandig thuis te trainen.

Daarnaast is het belangrijk dat je ook buiten de trainingen in beweging blijft. Daarom zullen onze personal trainers je ook “huiswerk” meegeven zoals 10000 stappen, fietsen naar werk of een kleine home workout. Op deze manier blijf je ook aan je goal werken op dagen dat je niet met je coach afspreekt.

Hoe houden jullie me verantwoordelijk?
  • Elke week krijg je kleine opdrachten mee zoals 1000 stappen zetten op een dag en deze bespreek je met je trainer.
  • We geven je voeding coaching en je houdt je eetdagboek bij in onze Beyondfit-app
  • We checken altijd even in op dagen dat je niet met je coach afspreekt.
Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe wordt mijn voortgang en de resultaten bijgehouden?

Je voortgang en resultaten meten we op twee verschillende manieren:

  • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
  • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

“Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!”

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Echt resultaat

Haal het beste uit jezelf

Heb jij net dat ene duwtje in de rug nodig? Of lukt het jou niet om van die laatste kilo’s af te komen? het muscle & tone programma zorgt dat jij het beste uit jezelf kan halen en daagt jou uit tot het uiterste te gaan.