Echt resultaat

Small group training

Lijkt jou het leuk om in kleine groepjes te trainen onder begeleiding van een personal trainer? Train aan je eigen doelen en krijg de begeleiding die je nodig hebt. Plan een gratis intake in zodat jij echt resultaat kunt gaan behalen.

Waarom zou je kiezen voor Small Group Training?

Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en je beleeft het plezier om samen met andere te trainen aan je persoonlijke doelen

Unlimited training

Train zo vaak als je wilt in kleine groepjes van 4-7 personen aan je eigen doelen Onder begeleiding van onze fysio – personal trainers

Voedingsconsult

Niet alleen sporten maar ook voeding is belangrijk. Je krijgt een intake voedingscoaching moment van ons waarmee je leert hoe jij een gezond eetpatroon kunt aannemen.

Elke 6 weken evaluatie

Het is belangrijk dat het programma goed aansluit op jouw wensen en doelen. Elke 6 weken evalueren we het programma en kijken we samen of er dingen beter kunnen.

Small group training

Wil jij graag training van een personal trainer maar vind je het ook fijn om samen met anderen te trainen? Met onze small group training train je in kleine groepjes van 4-7 personen gericht op kracht training onder de begeleiding van een van onze coaches. Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en beleeft tegelijkertijd het plezier om samen met andere te trainen aan jullie persoonlijke doelen. We focussen ons niet alleen op meer sporten maar e focussen ook op je techniek, houding en blessuren. Met ons voedingscoaching moment ontvang jij tips over hoe je jouw voedingspatroon kunt verbeteren

 

  • Train in kleine groepjes van 4-7 personen
  • Onbeperkt training met de focus op kracht
  • Een voedingsconsult om jouw voedingspatroon te verbeteren

Wat zijn de 5 pijlers van small group training?

Het is een toegangelijk programma met de best of both worlds.

Small groups

Train in kleine groepjes van 4-7 personen en ervaar nog steeds persoonlijke begeleiding.

Voedingsconsult

Een voedingsconsult om jouw voedingspatroon te verbeteren.

Total body workout

Train je hele lichaam en werk aan je kracht, conditie en technieken met de juiste begeleiding.

Bijhouden voortgang

Elke 6 weken doen we een full bodyscan om de progressie bij te houden en te zien of je lichaam in balans is.

Feel at home

Bij Beyondfit kun jij je helemaal thuis voelen. Wij zullen er alles aan doen zodat jij je altijd op je gemak voelt

De 5 pijlers van small group training uitgelegd

Ontdek wat het small group training inhoudt en hoe en wanneer wij er voor je zijn. Alleen met de beste coaching en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je helemaal fit voelt en blijft.

WE HALEN HET BESTE IN JE NAAR BOVEN

Small groups

Het is belangrijk dat jij alle aandacht krijgt die jij verdient tijdens een training. Daarom bestaan onze small group training maar uit maximaal 4-7 personen zodat iedereen nog steeds de persoonlijke begeleiding krijgt. Ook kunnen jullie elkaar motiveren en er elke training weer wat leuks van maken samen.

DUURZAME RESULTATEN

Voedingsconsult

Om meteen goed te beginnen ontvang jij van ons een voedingscoaching moment. Een gezond voedingspatroon is een belangrijk onderdeel als je fitter wilt worden. Geen strenge diëten voor korte tijd maar gericht op duurzaam resultaat.

Wil jij nou meer begeleiding van een van onze voedingscoaches? Dan kunnen we je nog een online food app coaching program aanbieden voor 8 weken.

METEN IS WETEN

Bijhouden voortgang

Het is belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Elke 6 weken doen we een full body inbodyscan. Hiermee kunnen we meer te weten komen over verschillende onderdelen van je lichaam zoals je vet percentage, spiermassa, gewicht en BMR.

EFFECTIEF & EFFICIENT

Total body workout

Met onze small group trainings train jij aan je gehele lichaam en wordt er geen een spiergroep over geslagen. De ene keer werk je wat meer aan je benen en de andere keer wat meer aan boven lichaam. Je werkt aan je kracht en conditie en leert de juiste houding en technieken om blessures te voorkomen.

Hoe kan ik starten met het small group training programma?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met small group training programma en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Strong people don’t put others down, they lift each other up“

Ben jij benieuwd wat small group training voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het small group training voor jou geschikt is.

Duurzame groepstraining

Heb jij moeite met afvallen en fit worden? Of lukt het je maar niet om consistent te blijven trainen? Met onze small group trainingen zal je merken dat je niet de enige bent en dat jullie samen je doelen kunnen bereiken. Overvolle sportscholen kunnen soms overweldigend zijn en ook trainen in grote groepen is vaak onpersoonlijk. Bij ons train je in kleine groepjes en krijg je alle aandacht die je verdient. Samen gaan jullie werken aan jullie kracht, conditie en de juiste houdingen om zo duurzaam gewicht te kunnen verliezen of spieren op te bouwen. Jullie zullen elkaar motiveren en onze coaches dienen als echte stok achter de deur.

 

  • Persoonlijke begeleiding door onze fysio personal trainers
  • Werken aan je eigen doelen
  • Motiveer elkaar

Samen genieten

Het is leuk om samen met anderen te trainen aan het behalen van jouw doelen en raakt gemotiveerd door de mensen om je heen. Onze personal trainer is altijd aanwezig om je begeleiden en er voor te zorgen dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt. Na afloop kun je heerlijk nagenieten met een smoothie, cappuccino, en gezonde eiwitrijke snacks met like minded people.

165,- per 4 weken

small group training
IN

12 weken

Bereik je doelen

Werken aan je persoonlijke doelen in een kleine groep?

Motiveer elkaar en werk samen naar jullie eigen goals toe. Onder begeleiding van onze personal trainers leer jij de juiste houding en technieken. Plan een gratis intake in en dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen

Het kan zijn dat je vraag hebt over small group training

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over small group training. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week zijn de trainingen en hoelang duren de lessen?

Met de small group training kun jij zo vaak trainen als je wilt. De trainingssessies duren 1 uur

Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

Met het small group training program ontvang jij een voedingsconsult die je laat zien hoe je een gezond eet patroon kunt aannemen. Het is ook mogelijk om extra begeleiding te krijgen van een van onze voedingscoaches tegen een meer prijs. We bieden jou dan een online food app coaching programma aan voor minimaal 6 weken.

Wat gebeurt er als ik op vakantie ga?

Je hebt natuurlijk ook rust nodig en we begrijpen het als je even op vakantie gaat. We geven je de mogelijkheid om je contract op pauze te zetten als jij er even tussenuit wilt. Wel raden wij het je aan om tijdens je vakantie nog een beetje in beweging te blijven zodat we daarna weer verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je ook goed let op je voeding en consistent blijft komen trainen. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

“Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!”

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Geniet samen

Trainen onder begeleiding maar wel de gezelligheid van samen trainen met anderen?

Samen met andere houden jullie de training leuk en gezellig maar werken jullie wel hard aan je goals. Plan een gratis intake in en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De actie loopt t/m 31 april

2 weken gratis small group training? + ontvang twee personal training sessies cadeau.

Na 2 weken door? Super! Na 12 weken niet tevreden? Dan betalen wij jouw investering terug.