Wil jij lang fit blijven en trainen aan een gezond lichaam?

Het is belangrijk om altijd te blijven werken aan je gezondheid. Vooral als je ouder wordt kun je hiermee ziektes en blessures voorkomen. Plan een gratis intake in en dan kunnen we samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Voel je fit

Met het senior fit programma voel jij je zo weer helemaal fit in je eigen lichaam. Je bouwt kracht en conditie op zodat jij voor langere tijd gezond en fit kunt blijven.

Plezier met andere

Het is altijd leuker om met andere te trainen. Samen met jou mede 60 plusser trainen jullie aan je eigen doelen en kunnen jullie naderhand genieten van een heerlijke koffie of thee.

Voorkom blessures en ziektes

Door lang fit te blijven en te werken aan een gezond lichaam kun je ziektes en blessures voorkomen. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op een veilige manier kunt blijven trainen zonder blessures op te lopen.

Senior fit programma

Wie zegt dat trainen maar tot een bepaalde leeftijd kan? Met ons senior fit programma train je samen met andere 60 plussers aan een gezond lichaam. Het is belangrijk om fit te blijven als je ouder wordt om verschillende ziektes en blessures te voorkomen. Bij Beyondfit zorgen we dat jij op een veilige manier kunt trainen onder begeleiding van onze personal trainers. Je gaat trainen in kleine groepjes in een leuke sfeer maar wel aan je eigen doelen met persoonlijke begeleiding. Het is niet alleen goed voor je maar ook nog eens super gezellig. Geniet na de training van een lekkere koffie of theetje samen met jouw mede sportgenoten.

Wat zijn de 6 pijlers van Senior fit?

Het is een toegangelijk programma met de best of both worlds.

Train in kleine groepjes

Train in kleine groepjes en ervaar nog steeds persoonlijke begeleiding.

Voorkom blessures

Wij leren je de juiste vorm, houding en technieken om blessures te voorkomen.

Train op je eigen tempo

Je traint altijd aan je eigen doelen op je eigen tempo

Gezelligheid

Geniet samen met je mede sporter van een lekker koffietje naderhand

Voel je thuis

Je traint in een rustige omgeving waar jij je op je gemak kunt voelen

Voortgang bijhouden

Elke 6 weken houden we je voortgang bij en bekijken we samen jou doelen.

De 6 pijlers van Senior fit uitgelegd

Ontdek wat het Senior fit inhoudt en hoe en wanneer wij er voor je zijn. Alleen met de beste coaching en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je helemaal fit voelt en blijft.

Train in kleine groepjes

Met het senior fit programma train je in kleine groepjes samen met je mede 60 plussers. Tijdens deze trainingen krijg je nog steeds alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en zullen onze coaches je altijd goed begeleiden. Je kunt elkaar motiveren en de coaches dienen als echte stok achter de deur.

Voorkom blessures

Het is belangrijk dat jij op een verantwoordelijke manier kan blijven trainen. Onze coaches leren jou de juiste vorm, houding en technieken aan en zullen jou altijd goed begeleiden zodat je blessures kunt voorkomen. Met onze fysiotherapeuten weet je zeker dat je altijd veilig kunt blijven bewegen.

Train op je eigen tempo

Het maakt niet uit hoeveel sport ervaring je al hebt. Als je net begonnen bent of als je al een tijdje traint, we zorgen er altijd voor dat je op je eigen tempo kunt trainen. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en aan kunt geven hoe ver je kunt gaan. Onze coaches zullen altijd luisteren naar jou wensen en behoeften.

Gezelligheid!!

Sporten is niet alleen goed voor je maar het is ook belangrijk dat het leuk blijft. Samen met met mede 60 plussers trainen jullie hard aan je doelen maar zorgen we er ook voor dat elke training gezellig is. Naderhand kunnen jullie ook nog een lekker bakje koffie drinken om de training samen af te sluiten.

Voel je thuis

Overvolle sportscholen kunnen overweldigend zijn als je wilt gaan trainen. Bij Beyondfit zorgen we voor een rustige omgeving waar jij je op je gemakt kunt voelen. Wij hebben een plek waar iedereen zich thuis kan voelen en zichzelf kan zijn. Van jong tot oud, en van beginner tot gevorderde, bij Beyondfit is iedereen welkom.

Hoe kan ik starten met het Senior fit programma?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met Senior fit programma en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
It’s not about being the best, it’s about being better than you were yesterday

Ben jij benieuwd wat Senior fit voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Senior fit voor jou geschikt is.

Duurzaam trainen

Wil jij op een veilige manier kunnen blijven sporten zonder blessures op te lopen? Bij Beyondfit heeft iedereen een medische achtergrond en hebben we verschillende fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in blessure preventie. Onze personal trainers leren jou de juiste houding en technieken zodat jij altijd op een verantwoordelijke manier kan blijven trainen. In kleine groepjes ga je werken aan je eigen doelen. Je krijgt hierbij altijd de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt en onze trainers zorgen ervoor dat jij kan trainen op je eigen tempo. Het maakt niet hoeveel sportervaring je hebt onze coaches staan altijd voor jou klaar om je te helpen.

De juiste balans

Wil jij gewicht verliezen en werken aan een fitter lichaam. Bij Beyondfit werken we niet aan voor korte tijd maar werken we aan een duurzame basis zodat jij dit ook zelf kan blijven toepassen. We leren je de juiste houding en technieken en begeleiden je met je juiste oefeningen. Ook richten we ons niet alleen op meer trainen maar vinden we het belangrijk dat je een algehele gezonde levensstijl aanleert. Het is belangrijk om ook buiten de trainingen gezond bezig te blijven en regelmatig beweegd. Onze coaches zullen jou motiveren om zowel tijdens als buiten de trainen een gezonde levensstijl toe te passen.

90,- per 4 weken

Senior fit
IN

12 weken

Senior fit

Trainen in kleine groepjes aan je eigen gezondheid?

Samen trainen is een stuk gezelliger. Jullie trainen aan je eigen doelen maar kunnen elkaar motiveren. Plan een gratis intake in met een van onze coaches en dan kijken we hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Het kan zijn dat je vraag hebt over Senior fit

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over Senior fit. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week zijn de trainingen en hoelang duren de lessen?

In het programma zitten 2 tot 3 trainingen per week. De trainingen duren 1 uur per keer. Daarnaast is het belangrijk om ook buiten de trainingen lekker in beweging te blijven. Ga bijvoorbeeld op de fiets naar de supermarkt of ga een lekker rondje lopen. Op deze manier blijf je ook buiten de trainingen bewust bezig met je gezondheid.

Ben ik verplicht om de 12 weken abonnement af te maken?

Bij Beyondfit houden we van een persoonlijke aanpak en denken we graag mee over jou situatie. We kijken graag samen naar de mogelijkheden en zoeken samen naar de geschikte oplossing.

Is het mogelijk om extra begeleiding te krijgen om mijn doelen te bereiken?

Ja dit is zeker mogelijk. Wij bieden ook voeding en lifestyle coaching aan. Voor een extra prijs zal onze voedingscoach je alles leren voor een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon.

Hoe vaak kan ik mijn contract op pauze zetten?

Je kunt je contract 1 keer pauzeren. Wel hebben we de regel dat je dit op tijd van te voren aangeeft. Daarnaast moet je vakantie periode minstens 2 weken zijn.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

“Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!”

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Veilig trainen

Wil jij veilig blijven trainen zonder blessures op te lopen?

Het is belangrijk dat jij een goede basis aanleert om blessures te kunnen voorkomen. Onze personal trainers zullen jou begeleiden en je de juiste houding en technieken aanleren. Plan een gratis intake in en dan bespreken we samen jou wensen.