Wil jij voor lange termijn afvallen, gespierder worden of je conditie verbeteren?

Het Fit for Life programma is de oplossing. Met het fit for life programma zorg jij er voor dat je niet alleen terugvalt naar je oude gewoontes, maar je hele leven lang fit wordt en blijft.

Vanaf €525,- per 4 weken
100% tevredenheidsgarantie
Ontworpen om je sterker te maken, spieren op te bouwen, vet te verbranden en slank en strak te worden.

Voordelen van het Fit for Life programma?

Duurzame resultaten

Bij Beyondfit werken we niet voor de korte termijn. We leren jou een sterke basis aan zodat jij op langdurige wijze gewicht kunt verliezen en resultaat kunt behalen.

Langer fit leven

Door fit te blijven en goed aan je gezondheid te werken zorg je er voor dat jij fitter ouder kunt worden en langer kunt genieten van het leven.

Nieuwe gewoontes creëren

Met het fit for life programma blijf je jezelf uitdagen en creëer je nieuwe gewoontes voor een gezonde levensstijl.

Prijzen – Fit for Life

Programma

 

Fit for Life

 

 

Gratis intake ➤

 

 

 

 

 

 

Fit worden

Fit for Life

Dit programma is ontwikkeld om dieperliggende problemen echt aan te pakken. Blessures, afvallen of om jouw leven echt om te gooien en resultaat te boeken.

 

R

52 weken

R

2x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

12 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Evaluatie & feedback

R

Vanaf €525,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om meer energie te hebben, je dagelijkse activiteit makkelijker uitvoeren en je fitter te voelen.

Programma

 

Fitter for Life

 

 

2 weken gratis proberen ➤

 

 

 

 

Fitter worden

Fitter for Life

Dit programma is ontwikkeld om dieperliggende problemen echt aan te pakken. Blessures, afvallen of om jouw leven echt om te gooien en resultaat te boeken.

 

R

52 weken

R

3x per week personal training

R

Voortgang meting en evaluatie

R

12 weken - 1:1 met voedingscoach

R

Evaluatie & feedback

R

Vanaf €745,- per 4 weken

R

100% tevredenheidsgarantie

Ontworpen om meer energie te hebben, je dagelijkse activiteit makkelijker uitvoeren en je fitter te voelen.

Fit for life programma

Wil jij steeds resultaat blijven zien en op lange termijn blijven werken aan je gezondheid? Met het fit for life programma blijf jij jezelf steeds weer ontwikkelen. Die overtollige kilo’s zijn verleden tijd en komen er niet meer aan. Met behulp van onze personal trainers kan jij jezelf blijven uitdagen en steeds weer nieuwe doelen stellen. Je werkt continue aan een fitter lichaam, een gezond eetpatroon en een algehele gezonde levensstijl. Onze coaches dienen als echte stok achter de deur zodat jij niet terug valt in je oude gewoontes. Ze motiveren op dagen dat je in de gym bent maar ook als thuis misschien een keer wat moeite hebt. Met het fit for life programma creëer jij gewoontes om duurzaam gewicht te blijven verliezen.

Wat zijn de 6 pijlers van Fit for life?

Het is een toegangelijk programma met de best of both worlds.

Personal training

Krijg 1 op 1 personal training van een van onze coaches. Zij zullen jou motiveren en als echte stok achter de deur dienen.

Wekelijkse voedingscoaching

De voedingscoach leert jou alles over een gezond voedingspatroon.

Bijhouden voortgang

Elke 3 weken doen we een full bodyscan om de vooruitgang bij te houden en te zien of je lichaam in balans is.

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment om de vooruitgang te bespreken en te kijken wat er nog verbeterd kan worden.

Fit test

Elke 6 weken doen we een fit test om te zien of er verbeteringen zijn in je fysieke prestaties.

We staan altijd voor je klaar

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

De 6 pijlers van Fit for life uitgelegd

Ontdek wat het Fit for life inhoudt en hoe en wanneer wij er voor je zijn. Alleen met de beste coaching en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je helemaal fit voelt en blijft.

PERSOONLIJK & GEMOTIVEERD

Personal training

Bij het Fit for Life programma krijg je personal training van een van onze deskundige trainers. Je traint samen aan verschillende oefeningen en de personal trainer leert jou de juiste houding en technieken aan. Het dient als echte stok achter de deur om structuur te creëren en gemotiveerd te blijven. Je zult merken dat je je snel fitter gaat voelen en lekkerder in je vel gaat zitten.

DUURZAAM RESULTAAT BEHALEN

Wekelijkse voedingscoaching

Een gezond voedingspatroon is een belangrijk onderdeel als je wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, fit wilt worden en blijven. Geen strenge diëten voor korte tijd maar gericht op duurzaam resultaat. Je krijgt wekelijks voeding coaching zodat jij alles leert over een gezond eetpatroon en hoe je dit zelf kunt toepassen. Zo kan jij blijven genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen.

METEN IS WETEN

Bijhouden voortgang

Het is belangrijk om je voortgang goed bij te houden. Elke drie weken kijken we niet alleen naar hoeveel gewicht je al bent verloren maar doen we een full body scan. Hiermee kunnen we meer te weten komen over verschillende onderdelen van je lichaam zoals je vet percentage, spiermassa en omvang.

HAAL HET BESTE UIT JE PROGRAMMA

Evaluatie moment

Elke 6 weken hebben we een evaluatie moment waar we de voorgang bespreken. Hiermee kunnen we kijken of er dingen zijn die aangepast moeten worden en waar we meer aandacht aan moeten besteden. Zo weten we zeker dat we het beste uit het programma kunnen halen.

STEEDS EEN STAPJE DICHTERBIJ

Fit test

Elke 6 weken doen we een fit test om te zien of er verbeteringen zijn in je fysieke prestaties. Dit zorgt voor extra motivatie om door te blijven gaan en dan zal je zien dat je elke 6 weken progressie boekt.

Hoe kan ik starten met het Fit for life programma?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met Fit for life programma en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“What seems impossible today, will one day become your warm-up“

Ben jij benieuwd wat Fit for life voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Fit for life voor jou geschikt is.

Duurzaam fit worden en blijven

Heb jij je doelen al weten te behalen maar wil jij nog steeds blijven werken en jezelf blijven uitdagen. Wij geloven dat je nooit uitgeleerd bent en dat er altijd weer wat te verbeteren valt. Met onze coaches zorg jij ervoor dat je steeds weer nieuwe uitdagingen krijgt en het beste uit jezelf kunt halen. We leren je alles wat je moet weten op het gebied van sport, voeding en geven je de juiste basis voor een algehele gezonde levensstijl. Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf blijft ontwikkelen en steeds weer opnieuw je doelen weet te bereiken.

De juiste begeleiding

Vind je het soms lastig om de motivatie voor een langere periode vast te houden? Het vereist soms de discipline om een gezonde levensstijl aan te houden. Onze coaches zijn er voor jou om je te begeleiden en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk zijn er dagen dat het misschien wat minder gaat, maar met de begeleiding van onze personal trainers zorgen we ervoor dat jij steeds weer resultaat blijft zien. We bieden jou de structuur en support zodat jij je fit kan blijven voelen en lekker in je vel zit. Zelfs op dagen dat je niet aanwezig bent in de gym staan onze coaches voor jou klaar om je te motiveren en om jou op de goede weg te houden

525,- per 4 weken

Fit for life
IN

1 jaar

Ga tot het uiterste

Wil jij fit worden en fit blijven?

Fit worden stopt niet als je je doel hebt gehaald. Je kunt jezelf steeds weer blijven ontwikkelen om resultaat te blijven behalen. Met het fit for life programma blijf jij jezelf uitdagen om steeds weer het beste van jezelf te maken.

Het kan zijn dat je vraag hebt over Fit for life

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over Fit for life. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wat voor resultaten kan ik verwachten op lange termijn

Op lange termijn zal je zien dat je lichaam zal gaan veranderen. Je zult gewicht verliezen, meer spiermassa krijgen en een beter houding krijgen. Daarnaast zul je nieuwe gewoontes aanleren die jou helpen duurzaam resultaat te behalen en zal je je zelfverzekerder gaan voelen en lekkerder in je vel gaan zitten. En als laatst zal je je een stuk positiever en vrolijker gaan voelen.

Ben ik verplicht een jaar abonnement af te sluiten?

Bij Beyondfit houden we van een persoonlijke aanpak en denken we graag mee over jou situatie. We kijken graag samen naar de mogelijkheden en zoeken samen naar de geschikte oplossing.

Hoe wordt mijn voortgang en resultaten bijgehouden?

Je voortgang en resultaten meten we op 2 verschillende manieren:
 

  • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
  • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
Hoe vaak kan ik mijn contract op pauze zetten?

Je kunt je contract zo vaak als je wilt pauzeren. Wel hebben we de regel dat je dit 2-4 weken van te voren aangeeft. Daarnaast moet je vakantie periode minstens 2 weken zijn.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

“Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!”

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Daag jezelf uit

Wil jij alles uit jezelf halen en werken voor een langdurige basis?

Met het fit for life programma leer je je leefstijl aan te passen, creëer je daarmee een sterke basis zodat je langdurig resultaat blijft behalen. Onze coaches bieden jou de structuur en dienen als echte stok achter de deur zodat jij duurzaam resultaat kunt behalen.