Honesty bar

Wil jij altijd kunnen genieten van een gezonde maaltijd voor of na je workout?

In onze honesty bar kun jij lekker relaxen na een zware workout, een smoothie maken en gebruik maken van gezond en goed eten. Plan een intake in en dan bespreken we samen alle mogelijkheden

Waarom onze honesty bar?

Met de honesty bar kun je echt het maximale uit je lidmaatschap bij Beyondfit halen. Jou gezondheid is onze prioriteit.

Uitsluitend organische producten

Alle producten in de honesty bar zijn organische en non-GMO. Zo kun je altijd de lekkerste en gezondste maaltijden zelf ervaren.

Home away from home

Je kunt je helemaal thuis voelen in onze honesty bar. Zelf je smoothies en capuccinos maken, relaxen en even bijkomen na een zware workout samen met andere leden of een coach.

Gebaseerd op vertrouwen

Met de honesty bar kun je erop vertrouwen dat onze prioriteit ligt bij jou gezondheid en daarom bieden we alleen producten aan die gezond en goed voor je zijn.

Kom tot rust

Gezonde voeding met onze Honesty bar

Heb jij vaak weinig tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken? Het kan soms lastig zijn om in je drukke leven ook nog eens na te moeten denken over een gezond eetpatroon. Vaak pakken we dan iets kant en klaars om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. In onze honesty bar maken we uitsluitend gebruik van organische en gezonde producten zodat jij zeker weet dat je de juiste voeding binnen krijgt. Rust na je workout even uit met een lekkere smoothie en koffie, of kom werken in onze honesty bar en maak gebruik van al onze gezonde producten voor een heerlijke maaltijd.

Onze producten zijn:

  • Organisch en non-GMO
  • Vers en van hoge voedingswaarden
  • Hoge kwaliteit producten gevalideerd door onze voedingsdeskundige

Benieuwd hoe de honesty bar eruit ziet?

Benieuwd naar de honesty bar? De honesty bar is een plek waar je je thuis kunt voelen en helemaal kunt ontspannen. Bekijk hier een kleine sfeer impressie of kom langs bij Beyondfit om het zelf te zien.

Pijlers honesty bar

Met de honesty bar willen we een ruimte creëren voor waar klanten zich thuis kunnen voelen en kunnen ontspannen na een effectieve workout.

Cozy

De honesty bar is een plek waar je gezellig even kan zitten met mede leden of coach, een koffietje kan drinken en samen tot rust te komen.

Thuis gevoel

Je kunt je helemaal thuis en op je gemakt voelen in de honesty bar. De honesty bar zorgt voor een persoonlijke aanpak waar iedereen gezellig samen wat kan eten en drinken.

Gastvrije en vriendelijke omgeving

Bij Beyondfit wordt je niet behandeld als een nummertje. Iedereen is welkom en we zorgen altijd samen voor een gastvrije en gezellige sfeer.

“Met de honestybar willen we een omgeving creëren waar iedereen zich thuis kan voelen en een plek van vertrouwen bouwen. “

– David Billy

Honestybar

Altijd verzekerd van een gezonde maaltijd

De honesty bar is een plek waar jouw gezondheid voorop staat en waar jij je helemaal thuis kunt voelen. Het kan soms lastig zijn om gezonde maaltijden klaar te maken als je weinig tijd hebt of nog niet alle kennis. Als lid bij Beyondfit ben je in de honesty bar altijd verzekerd van gezonde producten of een snel tussendoortje na het sporten. Je hoeft niet meer na te denken over welke producten gezond zijn want dit hebben wij allemaal al voor jou uitgekozen.

Gezonde keuze

Wil jij altijd gebruik kunnen maken van gezonde en hoge kwaliteit producten?

Met onze honesty bar weet je zeker dat je de juiste voeding binnen krijgt. Een snelle snack na het sporten en een lekkere maaltijd tijdens het werken. Vraag een gratis intake aan en ontdek het zelf.

Hoe werkt de honesty bar

Je kunt de honesty bar gebruiken met een lidmaatschap of zelf producten kopen.

Free bar

Met een lidmaatschap kun je gebruik maken van onbeperkt smoothies, cappuccino, koffie, fruit en water

Grab & pay

Kies uit de verschillende maaltijden, soepen, fruit sappen, gezonde snacks en nog veel meer

Shop

In onze shop kun je verschillende organische en gezonde producten kopen zoals supplementen, granola en noten etc.

Zaal huren

Zoek jij een zaal voor jouw evenement?

Ben je opzoek naar een plek voor een kook workshop, team uitje, borrel, verjaardag of een ander kleinschalig event? Dan is het mogelijk om de honesty bar ook af te huren voor events tot 17 personen. Ontvang je gasten in een gezonde en gezellige omgeving waar iedereen zich op zijn gemakt kan voelen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en om samen je wensen te bespreken.

Mogelijkheden:

  • Borrel
  • Kook workshop
  • Team building
  • Zakelijk event
  • Verjaardag

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over de honesty bar? Bekijk hieronder of je vraag hier al bij staat of neem vrijblijvend contact met ons op.

Als ik geen abonnement wil op de Self service bar, kan ik dan nog steeds gebruik maken van de barfaciliteiten?
Ja dat is nog steeds mogelijk! Er hangt een prijs lijst bij de bar waar je zelf dingen kunt halen.
Is er iemand die me kan helpen bij de honesty bar?
Als er coaches op standby staan zullen ze je zeker helpen. Maar de honesty bar is wel een self service bar, waar je in principe alles zelf kan doen, net zoals thuis.
Kan ik gebruik maken van de honesty bar als ik geen lid ben?
Op dit moment kun je alleen gebruik maken van de honesty bar als je een abbonement hebt bij Beyondfit. Misschien dat we dit in de toekomst nog zullen aanpassen.
Hoe vaak veranderd het menu?
We hebben elke week een ander menu met een variatie aan vis, vlees en vegetarische en vegan opties.
Even ontspannen

Een lekker koffietje na het sporten, of een heerlijke maaltijd tijdens het werk?

In onze honesty bar kun jij genieten van uitsluitend organische producten voor een gezonde snack of maaltijd. Plan vrijblijvend een intake in en dan leggen wij je alles uit over het concept.