Recensies

Overweeg je om bij BeyondFit te komen sporten maar wil je eerst weten hoe anderen het hebben ervaren?

Dat kun je op deze pagina lezen. Velen zijn jou al voor geweest. Lees hieronder de ervaringen van anderen of plan gelijk een gratis intake in.

Ervaringen van onze klanten

Bekijk hieronder de video’s van hoe Mark en Yolanda het ervaren om bij BeyondFit te sporten.

Recensies van onze klanten

Wil je weten hoe BeyondFit de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd? Lees hier onder de ervaringen.

Nicola Mekka

“Contact opnemen met deze sportschool en een persoonlijk training voor 1 jaar krijgen, is zonder twijfel een van de beste beslissingen die ik ooit in mijn leven heb genomen. Het personeel is benaderbaar en nuchter, de omgeving is vrij ontspannen. David is een toegewijde professional die duidelijk gedreven wordt door passie en echt wil dat je elke keer dat je traint beter wordt. Hetzelfde kan gezegd worden over elke andere instructeur met wie ik het voorrecht had om mee te trainen. Ook de holistische benadering, inclusief coaching en een persoonlijk voedingsplan is moeilijk te verslaan. Ik zou Beyondfit aan iedereen aanbevelen, ik beloof je dat je niet teleurgesteld zult zijn!”

{

Marielle de Macker

“Ik kwam in mei 2018 bij Beyondfit – en ik ben nog steeds lid en waarschijnlijk een van de grootste fans! David en zijn team slagen er consequent in om training – of het nu gaat om persoonlijke training of training voor kleine groepen – effectief en leuk te maken. Beyondfit is kleinschalig, met een persoonlijk familiegevoel. Faciliteiten zijn goed, trainingsschema’s handig en flexibel, personeel vriendelijk en betrokken. En last but not least, ik heb me nog nooit zo fit en strak gevoeld als ooit tevoren. “

{

Kareem Selim

“Je had nooit kunnen geloven dat ik relatief kort geleden meer dan 130 kg woog – een werkelijk verbazingwekkende prestatie van 50 kg afvallen! Een nog verbazingwekkender verhaal is hoe ik mezelf in deze situatie heb gebracht. Om de militaire dienst in mijn thuisland te ontlopen, begon ik zoveel mogelijk te eten en als gevolg daarvan – ik kwam steeds meer aan en faalde voor de test om bij het leger te gaan.​ Helaas was aankomen veel gemakkelijker dan afvallen. Dankzij Beyondfit ben ik na 2 jaar hard werken en het compleet veranderen van mijn eetpatroon weer fit geworden. Beyondfit heeft de beste coaches, personal trainers en voedingsdeskundigen. ”

{

Video recensies van onze klanten

Wij hebben al zoveel mensen kunnen helpen. Bekijk hier onder de video recensies van onze enthousiaste klanten.

Sondos Farag

“Beyondfit is zeker niet jouw typische sportschool. Ik had altijd een hekel aan sportscholen, omdat ik de meeste een beetje pretentieus vond, met niet erg gezonde omgevingen. Ik werd aangemoedigd om lid te worden van beyondfit, omdat ik voelde dat dit vanaf het begin het tegenovergestelde was. Het is een kleine sportschool in het westen van Amsterdam; esthetisch en met een goed aanbod aan apparatuur. De trainers zijn zeer deskundig en de trainingen zijn nooit saai. Nu ik meer dan een jaar buiten fit ben geweest, denk ik dat ik op het sterkst ben dat ik in mijn volwassen leven ben geweest. Bovendien, omdat de sportschool zich richt op functionele trainingen, heb ik geleerd hoe ik beter kan bewegen met mijn oude rugblessure. Ik ben nu beslist sterker en fitter dan voorheen.”

{

Pawel Kuncicki

“Ik train nu een aantal maanden met Beyondfit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangsregistratie. Sterk aanbevolen ! “

{

Beatrice Arenes

“Een van mijn beste beslissingen is om te trainen bij Beyondfit! Ik ga nog steeds en ik raad het ten zeerste aan!. Iedereen is zo vriendelijk en professioneel.! En ja, je hebt plezier met hard werken 🙂 Ik heb momenteel PT-sessies, ik train voornamelijk met Luis, David en Carmen. Ze helpen je je doel te bereiken..ze adviseren je..motiveren je. Corrigeren jou .. Vraag alles, ze nemen de tijd om te antwoorden! Het zijn professionals, ze luisteren naar uw behoeften, ze leren u kennen, uw sterke punten, uw zwakheden, ze zullen de training aan u aanpassen en u toch uitdagen. Ze zijn ook zoooo geduldig en begripvol :)! En je kunt ook lachen en kletsen 🙂 gewoon perfect. Dit is niet alleen een fitnesscentrum..dit is zoveel meer..je leert veel: lichaam EN geest! Deze jongens zijn niet alleen professionele toptrainers maar ook: geweldige docenten !! Dus duimen omhoog voor het hele team.”

{

Recensies

Wil jij in een kleine groep of persoonlijk getraind worden?

Met onze small group training personal training progamma is dit mogelijk. Bekijk uw opties en lanceer uwzelf naar de top.