Meer energie krijgen? Probeer deze 5 tips

Heb jij laatste tijd het gevoel dat je minder energie hebt? In dit artikel geven we je 5 tips hoe jij weer meer energie kunt krijgen.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Heb jij laatste tijd het gevoel dat je minder energie hebt en het liefst de hele dag gewoon op de bank wilt liggen? Soms is je batterij gewoon even op en is het moeilijk om jezelf ertoe te zetten om dingen te doen. Of je bent juiste de hele dag druk bezig met van alles en nog wat en bent ‘s avonds helemaal kapot. In dit artikel geven we je 6 tips hoe jij weer meer energie kan krijgen.

1. Controleer je eetpatroon

Eet jij vaak ongezonde snacks of snelle ongezonde maaltijden omdat je weinig tijd en zin hebt om een gezonde maaltijd te maken? Voeding bepaald voor een groot deel je energie niveau. Het is belangrijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je lichaam nodig heeft om meer energie te krijgen. Daarnaast zorgen sommige voedingsstoffen er ook voor dat je niet vooruit te branden bent. In ons andere artikel vertellen we je meer over het belang van gezonde voeding.

Een gezond eetpatroon zonder streng dieet?

Een gezond eetpatroon zonder streng dieet?

Je fit voelen, meer energie hebben of op het juiste gewicht komen? Met professionele begeleiding van onze voeding & lifestyle coaches ontwikkel je een gezond en duurzaam eetpatroon;

✔ Dat volledig past bij jouw wensen en behoeften;
✔ Dat je kunt toepassen voor de rest van jouw leven;
✔ Geen steng dieet wat je niet makkelijk volhoudt maar een eetpatroon dat toegankelijk is voor jouw leven.

2. Genoeg zonlicht

Vooral nu de wintermaanden eraan komen kan het moeilijker zijn om jezelf naar buiten te krijgen en genoeg zon licht te krijgen. Zonlicht staat gelijk aan energie. Wanneer je te weinig zonlicht ziet, zal je energie level dus ook lager zijn. Door de zon krijgen we Vitamine D binnen die er voor zorgen dat we ons niet futloos en vermoeid voelen.

3. Drink genoeg water om meer energie te krijgen

Wanneer je te weinig water drinkt wordt je lichaam sloom en moe. Je lichaam heeft water nodig om energie te krijgen en niet uit te drogen. Drink dus regelmatig een glas water, bijvoorbeeld als je opstaat, voor een maaltijd of voordat je gaat slapen. Daarnaast zorgt water er ook nog voor dat je minder honger hebt.

4. Maak je hoofd leeg

Wanneer we gestrest zijn of veel aan ons hoofd hebben hebben we vaak weinig energie om andere dingen te doen. Zorg er dus voor dat je regelmatig even je hoofd leeg maakt. Schrijf bijvoorbeeld je gedachtes op of ga even een stukje wandelen om te ontspannen. Achterliggende stresspunten zullen echt energie echt op vreten dus zorg ervoor dat je dit van je af zet. Te weinig slaap kan er ook voor zorgen dat je minder energie hebt of eerder gestrest wordt. Een ochtendroutine kan je misschien helpen om wat meer rust en energie te geven. We vertellen je graag meer over waarom een ochtendroutine belangrijk is in ons andere artikel.

Ook afvallen en resultaat behalen?

Ontdek hoe Beyondfit de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd.

★★★★★

 

Ik train nu een aantal maanden met Beyondfit. Ik kan niet gelukkiger zijn met de resultaten! Professionele trainers, goede sfeer en vooral zeer bevredigende resultaten! Het gaat niet alleen om de training, maar ook om voedingsadvies en voortgangsregistratie. Sterk aanbevolen!"

 

Laura de Vries

5. Beweeg om meer energie te krijgen!

Beweging geeft je meer energie. Ookal heb je juist het minste zin om te bewegen als je energie hebt, werkt dit wel als een van het beste. Het is een goede manier om je gedachtes even van je af te zetten en het verminderd stress. Mis je de sport motivatie? Het hoeven geen intensieve workouts te zijn, ga bijvoorbeeld elke dag eventjes wandelen met een vriend of vriendin.

Krijg meer energie met behulp van Beyondfit

Heb jij al een tijdje last van weinig energie en wil jij graag weer dat je vol energie door het leven kan? Bij Beyondfit helpen wij je om je weer helemaal fit te worden en zorgen we er samen voor dat jij je energie weer terug krijgt. Onze coaches helpen jou met de gezonde voeding, sporten en de juiste mindset. Benieuwd hoe wij jou het beste kunnen helpen? Plan vrijblijvend een intake in, dan bespreken samen jou wensen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.