Afvallen met begeleiding

Lukt het jou niet om af te vallen? Zelf afvallen kan lastig zijn. Wij geven je 6 verschillende manieren waarop jij kan afvallen met begeleiding.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Waarom afvallen onder begeleiding

Wij snappen als geen ander hoe lastig het kan zijn om zelf af te vallen. Er zijn ondertussen 100 verschillende manieren te vinden die allemaal wat anders zeggen over hoe jij het beste en snelste kan afvallen. Vaak mis je simpelweg de juiste kennis om zelf goed te kunnen afvallen. Het kost dan ook veel tijd om dit allemaal uit te moeten zoeken. De juiste begeleiding kan jou dan helpen met afvallen. Gelukkig zijn er een aantal manieren hoe jij begeleid kan afvallen. Hieronder geven wij jou verschillende manieren voor afvallen met persoonlijke begeleiding.

afvallen met begeleiding

Afvallen met begeleiding van huisarts

Als je last hebt van overgewicht is het misschien slim om eerst langs een huisarts te gaan in plaats van zelf te starten met allemaal verschillende extreme afval manieren. Het is namelijk van belang dat jij op een verantwoorde manier afvalt. De huisarts bekijkt samen met jou de problemen en oplossingen. Hij kan dan voor jou bepalen wat de beste optie is en wie je hierbij zou kunnen begeleiden. De huisarts kan je dan doorverwijzen aan bijvoorbeeld een diëtist, lifestylecoach, fysiotherapeut of psycholoog.

Afvallen met psychologische begeleiding

Afvallen begin met het creëren van de juiste mindset. Wanneer je alleen maar denk ik wil snel afvallen en je jezelf allemaal dingen gaat verbieden val je vaak weer terug in je oude gewoontes. Afvallen is daarom ook iets psychologisch. Een van de grootste boosdoeners waardoor we niet kunnen afvallen is emotie eten. In ons andere artikel vertellen we je meer over emotie eten en hoe jij emotie eten de baas kan worden. Afvallen met psychologische begeleiding kan hiervoor de oplossing zijn. Mensen met overgewicht hebben vaak last van een laag zelfbeeld, depressie en ongecontroleerde eetbuien waardoor ze een gezonde levensstijl niet lang kunnen volhouden. Een psycholoog kan je helpen je denkpatroon beter te begrijpen zodat je weet waar het probleem ligt waardoor het niet lukt om af te vallen.

Begeleid afvallen en sporten

Als je wilt afvallen is beweging een essentieel onderdeel. Zelf beginnen met fitness kan overweldigend zijn en je weet vaak niet zo goed waar je moet starten. Begeleid sporten en afvallen kan dan misschien een goede oplossing zijn. Er zijn verschillende manieren om begeleid te sporten en afvallen. Ten eerste kun je afvallen en sporten onder begeleiding van een personal trainer. Deze stelt samen met jou een trainingsplan op en leert je de juiste vorm en technieken van verschillende oefeningen. Ook is het mogelijk om te sporten en afvallen onder begeleiding in groepslessen. Doordat je in kleine groepjes traint krijg je wel nog de persoonlijke aandacht zodat je de oefeningen wel op een correcte manier uitvoert. Je kunt ook nog sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Deze helpt je met de correcte vorm en houding aanleren zodat je kan sporten zonder blessures. In ons andere artikel vertellen we je meer over sporten onder begeleiding.

Afvallen onder begeleiding van diëtist

Met alleen maar sporten zal je niet het ultieme resultaat behalen dat je zou willen. Het is daarom ook belangrijk om naast het sporten ook gezond te eten. Er is zo veel verschillende informatie te vinden over voeding dat het lastig kan zijn om te weten wat je nou wel of niet moet eten. Heb jij moeite met hoe je gezond kan eten? Dan kun je ook afvallen onder begeleiding van een diëtist of voedingscoach. De voedingscoach stelt voor jou een voedingsplan op en leert je een gezond eetpatroon aan te nemen. Bij afvallen onder begeleiding diëtist of voedingscoach hoef je niet direct op een streng dieet maar leer jij hoe je zelf een gezond eetpatroon aan kan nemen.

afvallen onder begeleiding

Afvallen met begeleiding van lifestyle coach

Je zult alleen het beste resultaat behalen als je een goede combinatie weet te vinden tussen voldoende sporten, een goed eetpatroon en de juiste mindset. Een lifestyle coach kan je daar bij helpen. Om af te vallen zal je je hele levensstijl moeten aanpassen en een goede balans moeten vinden. Een lifestyle coach geeft advies over voeding, beweging, ontspanning, slaap en stressmanagement. In ons andere artikel vertellen we je alles over lifestyle coaching en hoe een lifestyle coach jou precies kan helpen.

Gezond afvallen met begeleiding van Beyondfit

Wil jij graag afvallen onder begeleiding in Amsterdam? Dan kan Beyondfit jou helpen. We zijn een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist, personal trainer en fysiotherapeuten die allemaal onder een dak zitten. Wij richten ons op het verbeteren van jou algehele levensstijl en helpen je met het opbouwen van een duurzame basis. Wij zijn jou stok achter de deur en richten ons op een blijvend resultaat voor lange termijn. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake gesprek en bespreek dan samen met een van onze coaches jou mogelijkheden.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.