Lifestyle coach

Structuur en controle over je leven krijgen kan soms lastig zijn. Een lifestyle coach kan jou helpen alles uit je leven te halen. Lees hier meer.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Heb jij moeite met structuur en controle krijgen in je leven? Of wil je graag je levensstijl aanpassen maar weet je niet zo goed hoe? Lifestyle coaching kan jou hier misschien bij helpen. In dit artikel vertellen we je precies wat een lifestyle coach is, wat een lifestyle coach doet en hoe lifestyle coaching jou kan helpen bij verschillende aspecten in je leven.

Wat is een lifestyle coach

Wat is een lifestyle coach? De naam zegt het eigenlijk al: een lifestyle coach is iemand die jou coacht in je levensstijl. Een personal lifestyle coach helpt je om je levensstijl te verbeteren zodat jij alles uit je leven kunt halen. Het is niet zo dat er maar één goede manier van leven is, iedereen heeft andere normen, waarden en doelen. Daarom is er ook niet maar één aanpak voor het perfecte leven. Een lifestyle coach kan jou helpen om jouw ideale levensstijl te vinden. Lifestyle coaching helpt jou om je lichaam, geest en voeding naar een hoger niveau te tillen.

lifestyle coach

Wat doet een lifestyle coach?

Wat doet een lifestyle coach precies? Een personal lifestyle coach kijkt samen met jou naar de eventuele verbeterpunten in je leven of waar je vast blijft hangen. Vaak weet je zelf niet precies wat het onderliggende probleem is en blijf je hangen op een punt. De personal coach leert je inzicht te krijgen in je problemen en richting te geven aan je leven. Hij kan je helpen structuur in je leven te krijgen en de controle weer in handen te krijgen. Het is niet zo dat een lifestyle coach je vertelt hoe je je leven moet leven, maar helpt jou met keuzes maken en bewustwording. Hij kan je helpen om bepaalde doelen te bereiken en om de juiste mindset te creëren. Het doel hiervan is vooral het bevorderen van jouw fysieke en mentale gezondheid.

Een paar voorbeelden waar lifestyle coaching bij kan helpen zijn:

  • Gelukkiger en tevreden in het leven staan, de juiste mindset
  • Innerlijke rust en balans
  • Zelfbewuster worden
  • Keuzes maken
  • Gezond leef- en eetpatroon

Lifestyle coach voeding

Een van de aspecten waar een lifestyle coach je bij kan helpen is voeding. Een food en lifestyle coach helpt je met het aannemen van een gezond eetpatroon en leert je hoe jij dit zelf kan toepassen. Je hoeft hierbij niet op een streng dieet, maar leert op een gezonde manier met voeding om te gaan.

Personal trainer en lifestyle coach

Wil jij graag beginnen met sporten of werken aan een sterker en fitter lichaam? Veel personal trainers dienen ook als lifestyle coaches. Een lifestyle fitness coach helpt je met het aanleggen van een sterke basis waarbij de focus ligt op meer sporten en structuur krijgen in je leven. Je werkt hierbij zowel aan een gezonder lichaam als aan een verbeterde algehele levensstijl. De fitness lifestyle coach dient als echte stok achter de deur, leert je de juiste houding en technieken aan bij oefeningen, en helpt je met een gezond voedingsschema.

Lifestyle coach afvallen

Wil jij afvallen met een lifestyle coach? Een lifestyle coach kan een goede oplossing zijn wanneer jij gewicht wilt verliezen. Hij kan je helpen een gezonde levensstijl aan te nemen met een gezond leef- en eetpatroon. Door de juiste mindset te ontwikkelen kun je op duurzame wijze dit patroon aanhouden. Vaak is lifestyle coaching bij afvallen een combinatie van personal training, gepersonaliseerde voedingscoaching en de juiste mindset. Door deze drie aspecten te combineren kun je tot het maximale resultaat komen.

Holistisch lifestyle coach

Je hebt ook lifestyle coaches die zich richten op een holistische levensstijl. Het holisme is een filosofie die er vanuit gaat dat alles met elkaar in verbinding staat. Bij een holistische levensstijl focus je je dus niet op het verbeteren van één aspect zoals je voeding of meer sporten, maar richt je je erop dat alles met elkaar verbonden is. Alles wat je doet beïnvloed weer een ander aspect in je leven. Meer weten over holisme? In ons andere artikel vertellen we je alles over een holistische levensstijl.

Online lifestyle coach

Je kunt er voor kiezen om een lifestyle coach bij jou in de buurt te zoeken, maar je kunt ook kiezen voor online lifestyle coaching. Hierbij kun jij de lifestyle coaching vanuit iedere plek in de wereld doen en kan de lifestyle coach jou gemakkelijk online begeleiden. Zo ben jij niet gebonden aan een vaste locatie en kun jij echt kiezen voor een lifestyle coach die bij jou past.

holistische lifestyle coach

Lifestyle coach kosten

Benieuwd naar de kosten voor een lifestyle coach? De kosten voor een lifestyle coach kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals ervaring, locatie en de duur en intensiteit van de begeleiding. Gemiddeld kunnen sessies tussen de €50 en €150 per uur kosten. Sommige coaches bieden pakketten aan voor langdurige begeleiding, waardoor de kosten per sessie verlagen. Hoewel lifestyle coaching misschien een investering kan zijn, kan het leiden tot lange termijn voordelen voor je gezondheid en welzijn.

Lifestyle coach vergoeding

Wordt een lifestyle coach vergoed door de zorgverzekering? In sommige gevallen kunnen de kosten van een lifestyle coach vergoed worden door de basisverzekering of aanvullende verzekeringen. De vergoeding voor een lifestyle coach is afhankelijk van de specifieke voorwaarden en dekkingen van de verzekering. Vaak wordt een verwijzing van een huisarts vereist voor een vergoeding. Het is raadzaam om contact op te nemen met de zorgverzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingsmogelijkheden en voorwaarden met betrekking tot lifestyle coaching.

Lifestyle coach Amsterdam bij Beyondfit

Bij Beyondfit bieden we personal training aan waar de focus niet alleen ligt op meer bewegen en gezonde voeding maar ook over de juiste mindset. Onze personal coaches helpen jou een gezonde levensstijl aan te leren zodat je dit ook op langdurige basis kunt volhouden. We hebben een plek waar je je thuis en op je gemak kan voelen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis intake in en kijk samen wat jou mogelijkheden zijn.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.