Groepslessen Amsterdam

Ben jij opzoek naar een sportschool in Amsterdam met groepslessen met persoonlijke aandacht?

Lijkt het jou leuk om te trainen in kleine groepjes, maar wil jij wel nog die persoonlijke begeleiding om veilig en effectief te kunnen trainen? Met onze small group training train jij in een klein groepje maar werk je nog steeds aan je eigen doelen.

Waarom groepslessen bij Beyondfit in Amsterdam?

Tijdens de groepslessen train je gezellig samen met andere aan jullie eigen doelen en krijg je nog steeds de persoonlijke aandacht die je nodig hebt.

Small groups

Jij traint in kleine groepjes van 4-7 personen waardoor jij nog steeds alle persoonlijke begeleiding kunt krijgen die je nodig hebt.

Unlimited training

Met onze small group training programma train jij zo vaak als je wilt in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer.

Total body workout

Met onze small group trainings train jij aan je gehele lichaam. Je werkt aan je kracht en conditie en leert de juiste houding en technieken voor verschillende oefeningen.

Gezellig en effectief

Wil jij trainen onder begeleiding, maar vind je het wel leuk om te trainen met anderen?

Ervaar alle voordelen van personal training maar ook de gezelligheid van samen sporten tijdens onze groepslessen. Ontdek hier of small group training iets voor jou is.

Groepslessen met persoonlijke aandacht in Amsterdam

Wil jij graag persoonlijke begeleiding bij sporten, maar vind je personal training weer iets te veel? Dan zijn de groepslessen bij Beyondfit in Amsterdam de perfecte oplossing. Met onze small group training train je in kleine groepjes van 4-7 personen onder de begeleiding van een van onze coaches. Tijdens de trainingen werk je aan de juiste houding en technieken van verschillende oefeningen en krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Daarnaast focussen wij ons niet alleen op meer sporten maar ook op de juiste voeding en mindset. Jij ontvangt daarom van ons ook nog een kickstart voedingspakket die jou een basis geeft voor een gezond eetpatroon.

Motiveer jezelf en elkaar

Wil jij sporten samen met een vriend of vriendin? Of juist andere mensen ontmoeten tijdens het sporten? Soms kan het lastig zijn om jezelf te blijven motiveren en steeds weer naar de sportschool te moeten slepen. Door samen te trainen motiveer je elkaar en werk je allebei samen aan je eigen doelen. Daarnaast dienen onze coaches als echte stok achter de deur waardoor jij dit keer echt resultaat kunt behalen. Bij Beyondfit vinden we het belangrijk dat jij je thuis kunt voelen en zorgen we ervoor dat elke training weer een uitdaging wordt.


Hoe kan ik starten met trainen in Groepslessen Amsterdam?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen in Groepslessen Amsterdam en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen in Groepslessen Amsterdam voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen in Groepslessen Amsterdam voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen in Groepslessen Amsterdam

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen in Groepslessen Amsterdam. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week kan ik trainen en hoelang duurt een training?

Met de small group training kun jij zo vaak trainen als je wilt. De trainingssessies duren 1 uur maar om blessures en overtraining te voorkomen adviseren wij maximaal 3 tot 4 x per week

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je ook goed let op je voeding en consistent blijft komen trainen. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Wat gebeurt er als ik op vakantie ga?

Je hebt natuurlijk ook rust nodig en we begrijpen het als je even op vakantie gaat. We geven je de mogelijkheid om je contract op pauze te zetten als jij er even tussenuit wilt. Wel raden wij het je aan om tijdens je vakantie nog een beetje in beweging te blijven zodat we daarna weer verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Groepslessen Amsterdam

Benieuwd of groepslessen bij Beyondfit in Amsterdam iets voor jou zijn?

Lees hier alles over onze small group trainings of plan vrijblijvend een gratis intake in, dan bespreken we samen de mogelijkheden