Sport motivatie

Sport motivatie bouwen kan soms best lastig zijn? Hoe vind je het, hoe krijg je het en hoe blijf je gemotiveerd om te sporten.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

“Ik wil sporten maar ik heb geen motivatie”. Geen motivatie om te sporten het is iets wat je vaak hoort. Regelmatig sporten biedt super veel voordelen voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Maar die motivatie om te sporten, hoe vind je die nou? Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, is het essentieel om je sportieve doelen te bereiken. In dit artikel zullen we de kracht van motivatie bij het sporten onderzoeken en enkele tips delen om je enthousiasme en motivatie hoog te houden.

Sport motivatie om te sporten.

S’avonds laat denken ‘ik wil morgen vroeg opstaan direct sporten, douchen en fit aan mijn dag beginnen.’ Maar dan wanneer die wekker gaat motivatie weg en geen zin om te sporten, dus toch maar verder slapen, ja hoe begin je er eigenlijk mee? Hoe motiveer je jezelf om te sporten en toch de deur uit te gaan voor een work out?

GET FIT VOOR JEZELF EN SAMEN MET ANDEREN

Heb je al van alles geprobeerd om fit te worden en lukt het steeds maar niet? Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig om door te gaan.

✔ 1 op 1 werken aan je eigen doelen en in kleine groepjes.
✔ Elkaar motiveren en gemotiveerd worden door elkaar.
✔ Samen bouwen aan een goede basis.

Hoe motiveer je jezelf om te sporten?

Hoe motiveer je jezelf om te sporten? Er zijn meerdere manieren om jezelf te motiveren. Zo kun je onder andere doelen stellen voor jezelf en je doelen delen met anderen. Daarnaast is het belangrijk om plezier te hebben en niet te streng voor jezelf te zijn. Soms is samen beter dan alleen en is het soms dus handig om een personal trainer in te schakelen.

Motivatie voor sporten doormiddel van doelen.

Motivatie vinden om te sporten kan erg lastig zijn, het stellen van doelen is een van de makkelijkste dingen die er is én kan hier bij helpen. Natuurlijk kan je wel opschrijven wat je wil behalen of waar je naar toe wil werken maar dat betekent niet dat als je het opgeschreven hebt, je het ook dan uitvoert.

Doelen voor motivatie sporten delen met anderen.

Hoe krijg ik motivatie om te sporten als ik mijn doelen heb opgeschreven? Wanneer jij je doelen deelt met andere kan dit je motivatie geven. Juist wanneer je geen zin hebt om te gaan, of te lui bent om te sporten geven jouw doelen je net dat extra stapje om toch wel je schoenen aan te trekken en je zelf naar de sportschool te verplaatsen. Ook wanneer jij je doelen deelt met andere kunnen zij je net dat steuntje in de rug geven, misschien vind je wel een maatje die deze doelen met jou wil delen en kunnen jullie elkaar motiveren.

GET FIT VOOR JEZELF EN SAMEN MET ANDEREN

Heb je al van alles geprobeerd om fit te worden en lukt het steeds maar niet? Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig om door te gaan.

✔ 1 op 1 werken aan je eigen doelen en in kleine groepjes.
✔ Elkaar motiveren en gemotiveerd worden door elkaar.
✔ Samen bouwen aan een goede basis.

Zoek plezier in je activiteit.

Hoe blijf je gemotiveerd om te sporten? Als je plezier hebt in wat je doet, is het veel gemakkelijker om gemotiveerd te blijven. Dit is het zelfde met motivatie om thuis te sporten. Probeer verschillende sporten en trainingsvormen uit totdat je er een vindt die je echt leuk vindt. Of het nu gaat om dansen, boksen, tennissen of het liften van gewichten, het kiezen van een activiteit die je vreugde en voldoening geeft, maakt het sporten een stuk aangenamer en motiveert je om regelmatig te blijven bewegen.

Wees niet te streng.

Wanneer je net begint met sporten moet je vooral niet te streng voor jezelf zijn. Luister naar je lichaam maar ook naar je hart. Wanneer je met zoveel tegenzin naar de sportschool gaat of een rondje gaat hardlopen moet je jezelf misschien afvragen of het op dat moment nut heeft, denk dat natuurlijk niet elke keer! Maar ook kun je jezelf belonen met iets lekkers wanneer je je workout succesvol hebt afgewerkt. Zo ga je misschien ook sneller sporten omdat je weet dat er een lekkere bak proteine-ijs in de vriezer ligt. Zo behoud je motivatie om te gaan sporten.

Verder voor motivatie om te bewegen:

  • Houd je vooruitgang bij.
  • Mooie sportoutfit helpt bij motivatie.
  • Ga met iemand sporten voor motivatie.

Meld je aan bij een personal trainer.

Wanneer je motivatie wilt voor het sporten en afvallen, kan je het best aanmelden bij een sportschool heb je heel vaak ook een personal trainer die speciaal voor jou schema’s maakt en jou wil helpen beter en fitter te worden. Ook wanneer jij je motivatie om te sporten kwijt bent kunnen zij jou helpen deze weer terug te vinden.

Bij beyondfit staan meerdere personal trainers voor jou klaar om jou met je persoonlijke doelen te helpen. Dit kan je doen doormiddel van een aantal verschillende soorten programma’s zoals, weight loss, muscle & tone, fir for life, get fit, small group en senior fit. Er is dus voor iedereen keus.

GET FIT VOOR JEZELF EN SAMEN MET ANDEREN

Heb je al van alles geprobeerd om fit te worden en lukt het steeds maar niet? Soms heb je net dat beetje extra motivatie nodig om door te gaan.

✔ 1 op 1 werken aan je eigen doelen en in kleine groepjes.
✔ Elkaar motiveren en gemotiveerd worden door elkaar.
✔ Samen bouwen aan een goede basis.

Met het fit for life programma zorg jij er voor dat je hele leven lang fit wordt en blijft. Dit kan helpen bij het terug krijgen van je motivatie voor het sporten.
Bij het get fit programma word je begeleid door een personal trainer en train je in kleine groepjes voor net dat extra beetje motivatie.
Waarom zou je kiezen voor small group training? Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en je beleeft het plezier om samen met andere te trainen aan je persoonlijke doelen.
Het is belangrijk om altijd te blijven werken aan je gezondheid. Vooral als je ouder wordt kun je hiermee ziektes en blessures voorkomen. Kies dan voor senior fit.

Geen zin om te sporten

Geen zin geen motivatie, het kan door een aantal redenen komen. Hier nog eens op een rijtje hoe je je motivatie terug kunt vinden.

  • Doelen stellen
  • Sporten met anderen
  • Plezier in je activiteit zoeken
  • Niet te streng voor je zelf zijn
  • Aanmelden bij een personal trainer

Sport motivatie met Beyondfit

Wil jij graag samen jouw doelen bepalen, sporten met een ander en hulp krijgen bij het behalen van jouw doelen? Bij Beyondfit train je samen met een personal trainer, zorgen we dat je plezier hebt tijdens het trainen en dat je jouw doelen behaald. Beyondfit is een kleinschalige boutique gym die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak en samen met jou zorgt voor voldoende sport motivatie.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.