Waarom is een ochtendroutine belangrijk

Heb je moeite om elke ochtend weer je bed uit te komen? Toch heeft wat eerder opstaan en een vaste ochtendroutine hebben vele voordelen. Ontdek 4 voordelen.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Heb jij soms moeite om elke ochtend weer je bed uit te komen? En snooze jij soms nog een paar keer je wekker voordat je opstaat? Veel mensen hebben een hekel aan opstaan en we blijven allemaal graag zo lang mogelijk in bed liggen. Toch heeft eerder opstaan en een vaste ochtendroutine hebben veel voordelen. En wist je dat slapen en afvallen hand in hand gaan? Ontdek hieronder 4 voordelen van een ochtendroutine.

Een ochtendroutine verminderd stress

Wanneer je gehaast de deur uit moet omdat je te laat bent opgestaan begin je de dag meteen met stress. Hoe jij wakker wordt bepaald meteen de toon van de rest van de dag. Je moet gehaast de deur uit, meteen door met werk en hebt geen tijd om even wakker te worden en bij te komen. Het is moeilijker om dan nog rust in je hoofd te vinden en voelt je vaak de hele dag gestrest. Als jij net iets eerder je wekker zet en op tijd opstaat kun je nog even ontspannen en geeft het je voor de rest van de dag een innerlijke rust.

Fit worden en fit blijven?

Het Fit for Life programma is de oplossing. Met het fit for life programma zorg jij er voor dat je niet alleen terugvalt naar je oude gewoontes, maar je hele leven lang fit wordt en blijft.

✔ De voedingscoach leert jou alles over een gezond voedingspatroon.
✔ Elke 3 weken doen we een full bodyscan om de vooruitgang bij te houden.
✔ Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

Meer productiviteit

Meer structuur en minder stress zorgt voor meer productiviteit. Wanneer je ‘s ochtends altijd gehaast de deur uit moet zal je weinig rust in vinden waardoor je ook minder productief zal zijn. Door structuur te geven aan je ochtend kun je de dag op een productieve manier indelen. Daarnaast zijn veel mensen in de ochtend productiever dan in de avond. Je hebt dan nog niks gedaan en kunt met een verse start beginnen.

Een ochtendroutine geeft je meer energie

Wanneer jij de dag rustig kan beginnen en even op gang kan komen zul je je de rest van de dag energieker voelen. Je kunt een goed en gezond ontbijt maken dat je energie geeft en een koffietje drinken. Heb jij laatste tijd last van wat minder energie en lukt het jezelf maar niet om vooruit te komen? In ons andere artikel geven we je nog meer tips hoe jij weer meer energie kan krijgen. Daarnaast heeft ‘s ochtends sporten ook een positief effect op de rest van de dag. Wanneer je de ochtend begint met een workout zal je je voor de rest van de dag een stuk zelfverzekerder en krachtiger voelen en het gevoel hebben dat je alles aankan.

Fit worden en fit blijven?

Het Fit for Life programma is de oplossing. Met het fit for life programma zorg jij er voor dat je niet alleen terugvalt naar je oude gewoontes, maar je hele leven lang fit wordt en blijft.

✔ De voedingscoach leert jou alles over een gezond voedingspatroon.
✔ Elke 3 weken doen we een full bodyscan om de vooruitgang bij te houden.
✔ Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

Creëer structuur en een ochtendroutine met Beyondfit

Bij Beyondfit helpen wij jou bij het creëren van een gezonde levensstijl. Afvallen en gezond zijn gaan een stuk verder dan alleen wat meer sporten of gezonder eten. Bij Beyondfit vinden we het belangrijk dat jij een algehele gezonde levensstijl leert aannemen. We helpen je met het aanpassen van kleine gewoontes en richten ons op een duurzame basis. Kies bijvoorbeeld voor ons fit for life programma zodat jij je weer helemaal zelfverzekerd in je eigen lichaam kunt voelen. Plan vrijblijvend een gratis intake in met een van onze coaches en dan bekijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.