Voordelen personal training, waarom kiezen voor een personal trainer?

Wil jij misschien beginnen met personal training? Personal training heeft verschillende voordelen wanneer jij wilt beginnen met sporten. Ontdek hier meer.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Vind jij het moeilijk om te beginnen met sporten, of val jij steeds weer terug in je oude gewoontes zonder resultaat te boeken? Dan is een personal trainer misschien wel iets voor jou. Er zijn verschillende voordelen van personal training wanneer jij gericht wilt werken aan je doelen en echt resultaat wilt gaan behalen. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van een personal trainer.

Wat doet een personal trainer

Ten eerste is het belangrijk om te weten wat een personal trainer doet. Een personal trainer helpt jou om op een veilige manier te trainen en resultaten te behalen. Hij stelt voor jou een persoonlijk trainingsplan op zodat jij gericht aan je doelen kan werken. Daarnaast leert een personal trainer je de juiste houding en technieken aan bij verschillende oefeningen zodat jij dit daarna zelf veilig kan uitvoeren. Verder kan een personal trainer jou ook nog helpen met het aannemen van een algehele gezonde levensstijl en structuur brengen in je leven. Een personal trainer heeft daarom veel voordelen. Lees hieronder verder over de voordelen van een personal trainer.

Voordelen personal training

Voordelen personal trainer

Waarom een personal trainer? Met een personal trainer werk je gericht aan je doelen of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of een betere conditie wilt opbouwen. Zo kan jij op de meest effectieve manier jou doelen bereiken en weet je precies wat je wel en niet moet doen. Daarnaast helpt een personal trainer jou met een sterke basis waardoor jij dit uiteindelijk ook zelf kunt gaan toepassen en langdurig resultaat kan behalen. De personal trainer leert je de juiste houding en technieken aan waardoor jij blessures kunt voor komen en op een veilige manier kan trainen. Je krijgt zo ook meer zelfvertrouwen om oefeningen uit te voeren en te experimenteren. Verder dient een personal trainer als echte stok achter de deur. Jij kan zo namelijk niet zo maar een training overslaan en een personal trainer zal jou motiveren om tot het uiterste te gaan.

We zetten de voordelen van personal training nog even voor je op een rijtje:

  • Gericht werken aan je doelen
  • Gezond eet en leef patroon
  • Structuur in je leven
  • Een goede basis
  • Duurzaam resultaat
  • Stok achter de deur
  • Trainen op een uitdagende manier
  • Variatie in je trainingen
  • Blessures voorkomen

Voordelen personal training in groepjes

Vind jij het een te grote stap om meteen aan de slag te gaan met 1 op 1 personal training? Dan kun jij er ook voor kiezen in te trainen in kleine groepjes onder begeleiding van een personal trainer. Er zijn ook verschillende voordelen van personal training in kleine groepjes. Bij small group training train jij namelijk in kleine groepjes waardoor het altijd gezellig is en je elkaar ook kunt motiveren. De trainingen zijn afwisselende en uitdagend maar ook leuk. Je kunt bijvoorbeeld ook samen met een vriend of vriendin gaan. Daarnaast krijg je wel nog de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt waardoor jij nog steeds aan je eigen doelen kan werken en op een veilige manier kan trainen.

Voordelen sporten

Hierboven hebben we je al het een en ander verteld over de voordelen van een personal trainer, maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten waarom je het nou eigenlijk doet. Want wat zijn nou eigenlijk precies de voordelen van sporten en waar is fitness goed voor. Er zijn veel voordelen aan bewegen. We weten natuurlijk allemaal dat je van sporten fitter en sterker worden, maar de fysieke voordelen van sporten zijn niet het enige. Sporten is namelijk ook erg goed voor je mentale welzijn. Je voelt je vaak gelukkiger, ervaart minder stress en hebt meer energie wanneer je regelmatig sport. Daarnaast verbeterd het ook nog eens de slaapkwaliteit. Verder help het voor een verbeterde bloedcirculatie en versterkte immuniteit.

Waarom personal training bij Beyondfit?

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich niet alleen richt op meer sporten maar ook op een gezonde voeding en het verbeteren van je algehele levensstijl. We zijn een team van personal trainers met een fysiotherapie achtergrond van hoog niveau, sportwetenschapscoaches en voedingsdeskundigen waardoor wij jou op de meest effectieve manier kunnen begeleiden. Onze personal trainers dienen als echte stok achter de deur en zorgen ervoor dat jij altijd op een veilige manier kan training. Wij benaderen onze trainingen met een holistische aanpak. Meer weten over de voordelen van personal training bij Beyondfit? Plan vrijblijvend een gratis intake gesprek in, dan bekijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.