Wat kost een personal trainer

Wil je aan de slag met je gezondheid en vraag je je af wat de personal trainer kosten zijn? Een geschikte personal trainer vinden is belangrijk.

Hoi,

Wist je al dat Beyondfit de Beste Kleinschalige Boutique Gym van Amsterdam is waar je leert om het maximale uit jezelf te halen. Met onze holistische aanpak zorgen dat je alles leert wat je moet weten over een gezonde levensstijl.

Behaal je doelen
Blijf je goed voelen
Stay with the Beyondfit Family

100% mind, 100% body, 100% food.

Laat je het even weten als we je ergens bij kunnen helpen?

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Twijfel jij erover om te beginnen met personal training? Maar zit je nog een beetje in over de kosten van een personal trainer bij een sportschool? De prijs voor een personal trainer kan erg verschillen, maar een goede personal trainer heeft ook heel veel voordelen. Wil je meer weten over wat kost een personal trainer? En waar moet je op letten bij de kosten van personal training? In dit artikel vertellen we je alles over fitness personal trainer kosten.

kosten personal trainer

Waarom een personal trainer?

Een personal trainer is een investering voor je lichaam en gezondheid. Zeker als je een druk leven hebt, veel werkt en graag naar gezellige etentjes gaat, zitten er soms snel extra kilo’s bij. In je drukke bestaan voelt de sportschool dan als een opgave 一 iets wat niet echt in de agenda past. Wil je toch fit blijven en daarom een extra stok achter de deur? Dan is een personal trainer zeker een goede oplossing. De prijzen voor een personal trainer kunnen soms hoog zijn. Maar uiteindelijk zul je merken dat het een goede investering is voor jezelf en je werkt aan een sterke basis zodat jij dit je hele leven vol kunt houden. Laat je dus niet meteen afschrikken door de prijs van een personal trainer. In ons andere artikel vertellen we je meer over de voordelen van personal training.

Personal trainer prijs, waar moet je op letten?

Voordat je begint bij een personal trainer is het slim om eerst goed onderzoek te doen en niet alleen te kijken naar de kosten. Plan intakegesprekken in met verschillende trainers om te kijken of er een klik is. Dat is het belangrijkste wanneer voor langere tijd met iemand aan de slag wilt gaan. Ga dus niet alleen maar af op de goedkoopste prijs voor personal training. Personal training is een investering maar werkt alleen als jij en je coach goed overweg kunnen en de trainer het beste uit jou haalt. Maar hoe duur is een personal trainer? Lees hieronder meer over de gemiddelde kosten van een personal trainer.

Wat kost een personal trainer?

Wat kost personal training dan precies? De prijzen voor personal training variëren enorm. Het tarief voor een personal trainer verschilt per trainer, zijn of haar niveau, de locatie, de ervaring en werkwijze. Om de beste resultaten te bereiken, hoef je niet altijd de duurste personal trainer te kiezen, maar het is wel goed om te kijken naar een professionele en ervaren personal trainer.

Personal trainer kosten per uur

Wat kost een personal trainer per uur? Kosten voor personal training beginnen meestal bij 40 euro en lopen soms wel op tot 150 euro per sessie. Dit is afhankelijk van de ervaring van de trainer maar ook de locatie. Sommige trainers bieden ook pakketten aan met kortingen voor meerdere sessies.

Wat kost een personal trainer per maand

Daarnaast heb je ook veel sportscholen waarbij je per maand betaald voor een personal trainer. Hierbij heb je dan vaak een aantal lessen 1 op 1 personal training en kun jij daarbuiten ook nog gebruik maken van de sportschool. Hoeveel kost een personal trainer per maand? De personal trainer kosten per maand zijn afhankelijk van het abonnement, het aantal lessen en de begeleiding buiten de lessen om. Dit kan zijn vanaf 100 euro tot wel 800 euro per maand. Vaak kun je hierbij ook nog extra’s toevoegen zoals voedingscoaching. Benieuwd naar de prijzen voor een personal trainer bij beyondfit? Bekijk hier al onze tarieven voor personal training.

Kosten personal training in groepjes

Vind je 1 op 1 personal training te duur of nog net een stapje te ver. Dan kun je ook kiezen voor personal training in kleine groepjes. Je traint dan samen met 4 tot 7 andere onder begeleiding van een personal trainer. De prijzen voor personal training in kleine groepjes zijn dan vaak ook een stuk lager dan 1 op 1 personal training. Het is een leuke manier om te trainen samen met anderen terwijl je wel nog de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. Je kunt er ook voor kiezen om samen met een vriend of vriendin te trainen.

Online personal trainer kosten

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor online personal training. Hierbij krijg je online coaching van een personal trainer waardoor je dit overal kan doen waar je wilt. De kosten voor een online personal trainer liggen daarom vaak lager omdat zij geen fysieke sportschool hoeven te hebben. De personal trainer stelt voor jou een trainingsplan op, helpt je vaak met de juiste voeding en helpt je met het creëren van een gezonde levensstijl

Wat levert personal training je op?

Nu je een beetje weet hoe duur personal training gemiddeld is, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten wat het oplevert. Bij Beyondfit richten wij ons niet alleen op een lager getal op de weegschaal. Wij bieden volledige lifestyle coaching om lichaam, geest en voeding naar een hoger niveau te tillen. Uiteraard gaan we aan de slag met een persoonlijk voedings- en trainingsplan. Deze is volledig aangepast op jouw persoonlijke doelen.

Gewicht verliezen is een goed doel, maar misschien wil jij wel meer spiermassa of conditie. Of wellicht heb je een blessure die jouw fitheid in de weg staat? Bij Beyondfit werken trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten samen met jou, zodat jij je doelen behaalt.

Ook gaan we aan de slag met je mindset. Wij hebben een bewezen systeem ontwikkeld, waarmee wij je coachen op de dagen dat de wilskracht ontbreekt. Een sterke mindset is de basis om jouw sportieve doelen te bereiken. Zo weet je zeker dat je de kosten van een personal trainer eruit haalt, en werkt aan een sterke basis. In ons andere artikel vertellen we je meer over een holistische levensstijl.

Wil je trainen bij Beyondfit in Amsterdam? Hou er dan rekening mee dat wij niet de goedkoopste zijn. Je bent dan wel verzekerd van een deskundig team met specialisten. Wij hebben inhouse trainers, voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten allemaal onder een dak. Zo krijg jij de beste begeleiding zowel op het gebied van voeding, sporten en lifestyle en kun jij altijd op een veilige manier trainen.

Kosten personal trainer Amsterdam?

Hoe duur is personal training bij Beyondfit? Wij werken niet met een uurtarief voor een personal trainer, maar met een maandtarief. Je neemt bij ons een pakket af voor langere tijd en daarvoor berekenen wij een maandprijs. De kosten voor personal training variëren bij ons tussen de 339 en 589 euro per maand. Wil je weten wat bij jou past? Plan hier vrijblijvend een gratis intake in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

De perfecte oplossing

Ontdek hoe jij Beyondfit kunt gebruiken om jouw doelen te behalen.

Ben jij benieuwd hoe Beyondfit jou verder kan helpen? Doe dan de Beyondfit Quiz en ontdek op basis van jouw behoeftes welk programma bij jou past.