Sportschool Amsterdam West

Ben je opzoek naar een sportschool in Amsterdam West met persoonlijke aandacht zodat jij dit keer echt resultaat kunt behalen?

Wil jij je weer helemaal zelfverzekerd kunnen voelen in je lichaam en duurzaam resultaat behalen? Bij Beyondfit leren wij je alles over een gezonde levensstijl en hoe je dit zelf kunt toepassen. Plan vrijblijvend een gratis intake in.

Waarom kiezen voor Beyondfit als jouw sportschool in Amsterdam West?

Beyondfit is een kleinschalige sportschool in Amsterdam West waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou je doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

100% body, 100% food, 100% mind

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten, maar wij richten ons ook op een gezonde voeding en de juiste mindset.

Trainen op een veilige manier

Al onze coaches hebben een medische achtergrond zoals fysiotherapie of mensendieck, zodat jij altijd kan trainen op een veilige manier zonder blessures op te lopen.

Persoonlijk en kleinschalig

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches staan voor jou klaar zowel in de gym als buiten de gym.

Persoonlijk

Wil jij beginnen met sporten in een persoonlijke sportschool in Amsterdam West?

Bij Beyondfit staat persoonlijke aandacht centraal en zorgen we ervoor dat jij je altijd thuis kunt voelen in onze gym. Plan een gratis intake in en bespreek samen met een van onze coaches jouw doelen.

Werken aan een sterke basis

Ga jij regelmatig naar de sportschool maar lukt het je maar niet om duurzaam resultaat te behalen? Of heb je al 100 verschillende diëten geprobeerd maar val je steeds weer terug in je oude gewoontes? Beyondfit is een kleinschalige sportschool in Amsterdam West die jou kan helpen om dit keer echt resultaat te behalen. Wij leren je alles over een gezonde levensstijl en richten ons niet alleen om meer sporten of een gezonder eetpatroon, maar ook op je mindset en algehele levensstijl. Onze coaches helpen jou met het aanleren van een sterke basis zodat jij dit zelf kunt gaan toepassen

Haal met maximale uit je workout bij Beyondfit

Beyondfit is meer dan een gewone sportschool in Amsterdam West. Al onze trainers hebben een medische achtergrond waardoor jij altijd op een veilige manier kunt trainen zonder blessures op te lopen. Onze coaches leren jouw de juiste houding en technieken aan en helpen jou met een sterke basis. Daarnaast is Beyondfit voorzien van de beste faciliteiten en middelen voor een effectieve en veilige workout. Kom na je training tot rust en ontspan in onze lounge, neem een lekkere douche na een zware workout of bereid een heerlijke maaltijd in onze eigen honesty bar.

Hoe kan ik starten met trainen in de Sportschool Amsterdam West?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen in de Sportschool Amsterdam West en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen in de Sportschool Amsterdam West voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen in de Sportschool Amsterdam West voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen in de Sportschool Amsterdam West

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen in de Sportschool Amsterdam West. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe wordt mijn voortgang en resultaten bijgehouden?

je voortgang en resultaten meten we op drie verschillende manieren:

  • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
  • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
  • Wekelijkse weegmoment: Elke week hebben we een kort weeg momentje om je wekelijkse vooruitgang bij te houden.
  • Echt resultaat behalen.

    Wil jij dit keer echt resultaat gaan behalen en alles uit jezelf halen bij een sportschool in Amsterdam West?

    Onze coaches dienen als echte stok achter de deur en zorgen ervoor dat jij alles uit jezelf kunt halen. Plan een intake in met een van onze coaches zodat we samen kunnen kijke. hoe wij jou het beste kunnen helpen.