Gewoon fit blijven

Sportschool voor ouderen Amsterdam

Ben je opzoek naar een sportschool voor ouderen in Amsterdam waar je als oudere op een veilige manier kunt trainen? Het is belangrijk om altijd te blijven werken aan je gezondheid. Onze coaches zorgen er met senioren fitness voor dat u altijd op een veilige manier kunt sporten. Plan vrijblijvend een gratis intake in.

Fitness voor senioren? Waarom ouderen kiezen voor Beyondfit als senioren sportschool in Amsterdam?

Beyondfit is een kleinschalige sportschool in Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou je doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

Voorkom blessures en ziektes

Beyondfit fit focus op fitness voor ouderen. Door lang fit te blijven en te werken aan een gezond lichaam kun je ziektes en blessures voorkomen.

Veilig sporten voor ouderen

Al onze coaches hebben een medische achtergrond zoals fysiotherapie of mensendieck, zodat jij altijd kan trainen op een veilige manier zonder blessures op te lopen.

Persoonlijk en kleinschalig

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches staan voor jou klaar zowel in de gym als buiten de gym.

Veilig en effectief

Fitness voor ouderen Amsterdam? Werken aan je gezondheid op een veilige en effectieve manier.

Bij Beyondfit kun jij op een veilige manier blijven trainen zodat jij je helemaal fit kunt blijven voelen. Op zoek naar fitness voor ouderen in Amsterdam? Plan vrijblijvend een gratis intake in dan bespreken we graag de mogelijkheden.


Senioren fitness Amsterdam

Wie zegt dat trainen maar tot een bepaalde leeftijd kan? Vooral wanneer je ouder wordt is het belangrijk om te blijven bewegen en te letten op je gezondheid. Zo kun je zo lang mogelijk fit blijven en het risico op ziektes of blessures voorkomen. Beyondfit is de sportschool in Amsterdam voor zowel jongeren als ouderen. Onze trainers hebben allemaal een medische achtergrond waardoor jij met senioren fitness Amsterdam altijd op een veilige manier kunt sporten zonder blessures op te lopen. Onze personal trainers zullen jouw begeleiden en samen met jouw werken aan je doelen. Geschikt voor:

Sporten voor 60 plussers? Ja -> fitness voor 60-plussers
Sporten voor 65 plussers? Ja -> fitness voor 65-plussers
Sporten voor 70 plussers? Ja -> fitness voor 70-plussers

Wat je leeftijd ook is. Wij hebben de juiste senioren fitness oefeningen zodat jij fit blijft.

Sporten voor ouderen Amsterdam

Wil jij werken aan je eigen gezondheid maar lijkt het je wel leuk om te trainen samen met anderen? Bij ons Senior fit programma train je samen met andere 60 plusser in kleine groepjes aan je eigen doelen. Het is een gezellige manier om gezond te blijven waarbij je nog steeds alle persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt. Het maakt niet uit hoeveel sport ervaring je al hebt. Sport voor ouderen Amsterdam? Wanneer je net begonnen bent of als je al een tijdje traint, we zorgen er altijd voor dat je op je eigen tempo kunt trainen.

Hoe kan ik starten met trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen in een Sportschool voor ouderen Amsterdam. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week zijn de trainingen en hoe lang duren de lessen?

In het programma fitness voor ouderen programma genaamd “senior fit” zitten 2 tot 3 trainingen per week. De trainingen duren 1 uur per keer. Daarnaast is het belangrijk om ook buiten de trainingen lekker in beweging te blijven. Ga bijvoorbeeld op de fiets naar de supermarkt of ga een lekker rondje lopen. Op deze manier blijf je ook buiten de trainingen bewust bezig met je gezondheid.

Is het ook mogelijk om extra begeleiding te krijgen om mijn doelen te bereiken?

Ja dit is zeker mogelijk. Wij bieden ook voeding en lifestyle coaching aan. Voor een extra prijs zal onze voedingscoach je alles leren voor een gezonde levensstijl en een gezond eetpatroon.

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik op een veilige manier kan trainen zonder blessures op te lopen?

Bij het Senior fit programma train je in kleine groepjes waardoor je altijd de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt. Tijdens de trainingen richten we ons op blessure preventie en de juiste houding en technieken om blessures te voorkomen. Onze coaches hebben allemaal een medische achtergrond zoals fysiotheraphy, mensendieck of sportwetenschappen waardoor bij jou altijd op een veilige manier kunnen laten trainen.

Persoonlijke begeleiding

Trainen in kleine groepjes onder de begeleiding van een personal trainer?

Beyondfit is de sportschool in Amsterdam waar jij als ouderen nog steeds veilig aan je gezondheid kunt werken. Kom langs voor een gratis intake en ontdek of Senior fit misschien iets voor jou is.