ECHT RESULTAAT BEHALEN

PERSONAL TRAINER AMSTERDAM WEST

Ben jij opzoek naar een personal trainer in Amsterdam West? Dan kan Beyondfit jou helpen. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om de motivatie vast te houden en consistent te sporten. Soms heb je even die stok achter de deur nodig om niet terug te vallen in je oude gewoontes. Wij bieden jou net dat extra zetje in de rug voor om dit keer écht resultaat te zien. ✓ Personal trainer Amsterdam West.

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER BIJ BEYONDFIT IN AMSTERDAM WEST ?

Personal training kan op meerdere plekken. Fit worden is echter meer dan alleen personal training.

MEER DAN ALLEEN EEN TEAM MET PERSONAL TRAINERS

Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor je veilig kunt trainen met gegarandeerd succes.

ZELFSTANDIG EN DUURZAAM RESULTAAT BEHALEN

Je leert over afvallen, spieropbouw en je kan geholpen worden bij knie tot rug klachten en posture correction. Daarnaast helpen we je met lifestyle coaching door te ondersteunen bij voeding, slaap, alcohol, activiteit en rust.

WELKOM THUIS. BEYONDFIT VOELT ALS THUISKOMEN

Je bent altijd welkom en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Juist als je niet bij ons bent kan het lastig zijn om de verleidingen te weerstaan. Dat weten we, dus ook daar helpen we graag bij.

NIEUWE START

Stap uit je oude gewoontes en start met personal training.

Wil je niet steeds weer terug vallen in je oude gewoontes? Maar wil je voor een keer duurzaam resultaat behalen en je levensstijl hieraan aanpassen? Plan dan een gratis intake in en dan bekijken we samen jou doelen en wensen.

PERSONAL TRAINER BIJ BEYONDFIT AMSTERDAM WEST

PERSONAL TRAINER BIJ BEYONDFIT AMSTERDAM WEST

Je wilt beginnen met sporten maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. Vaak is het moeilijk om een routine op te bouwen en consistent te blijven. Je moet structuur vinden in het sporten en gezond eten. Dit hoef je niet alleen te doen, een personal trainer van Beyondfit in Amsterdam West kan jou helpen je doelen te behalen . Niemand is het zelfde en iedereen heeft andere doelen en wensen. Daarom krijgt iedereen bij ons een persoonlijke aanpak. Je personal trainer stelt een gepersonaliseerd trainings- en de voedingscoach helpt je om het ultieme resultaat te behalen. Samen met jou personal trainer werk je aan verschillende oefeningen en leert hij jou de techniek en correcte vorm zodat jij zonder blessures kan trainen. Deze oefeningen kun jij daarna ook zelfstandig gaan uitvoeren. Wij werken hierbij aan een sterke basis die jij de rest van je leven zelf kan toepassen. Wij richten ons niet alleen op meer sporten, maar ook op je algehele levensstijl en de juiste mindset.

Wat kun je wachten van een personal trainer in Amsterdam West?

 • 2 keer in de week personal training
 • een gepersonaliseerd trainingsplan gebaseerd op jou kracht, fitnessdoelen en eventuele blessures
 • elke 3 weken voortgang en evaluatie
 • Elke 6 weken fitness test
 • Nutrition Coaching voor 6-12 weken

Personal training progamma's

Weight loss

24 weken programma

€645,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

✓ Wekelijkse weegmoment

Lees meer

Muscle & Tone

8 weken programma

€575,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 6 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Lees meer

Fit for life

1 jaar

€525,-

Per maand

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Waarom een personal trainer in Amsterdam West?

Heb jij geen tijd om je bezig te houden met een gezond levenspatroon? Kost het te veel tijd om je te verdiepen in wat wel en niet goed voor je is? Er staat zo veel informatie op internet dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Trends veranderen voortdurend en het is lastig om bij te houden wat nu wel en niet klopt. Hierdoor verlies je snel de motivatie omdat je al zo veel hebt geprobeerd en het steeds maar niet werkt. Het kan ook zijn dat je al een tijdje bezig bent met sporten maar nog steeds niet echt het resultaat ziet wat je zou willen hebben. Vaak is het spannend om nieuwe oefeningen uit te proberen en weet je misschien niet zo goed hoe je deze moet uitvoeren. De sportschool kan dan een beetje overweldigend zijn waardoor je steeds je veilige routine blijft aanhouden. Hierdoor kan het zijn dat je bijna geen succes behaald wat alleen maar demotiverend werkt. Op zulke momenten is het slim om een personal trainer in te schakelen. Een personal trainer van Beyond fit in Amsterdam West kan jou helpen structuur te creëren en jou de juiste technieken en vorm aanleren. Zo hoef je niet meer heel het internet af te zoeken naar nutteloze tips over hoe je snel kunt afvallen. Wij werken samen aan een langdurig resultaat.

Herken jij jezelf in de onderstaande dingen?

 • Je hebt geen tijd om je te verdiepen in een gezonde levensstijl
 • Je vind het lastig om structuur in je leven te krijgen
 • Je houd een gezonde levensstijl steeds maar voor een korte tijd vol
 • Je raakt overweldigd in een overvolle sportschool
 • Je weet niet zo goed hoe en waar je moet beginnen
 • Je blijft steeds in dezelfde routine hangen

Wat zijn de 4 pijlers van Personal training?

Je wilt alleen duurzaam resultaat behalen.

Personal training

Jouw stok achter de deur.

Voedingsbegeleiding

Voeding is misschien wel het belangrijkst.

Bijhouden van de voortgang

Meten is weten. Weten wat we doen.

We zijn er voor je

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.

Hoe kan ik starten met personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“You don’t have to be extreme, you just have to be consistent.”

Ben jij benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het personal training voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het personal training

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over personal training. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

HOE VAAK PER WEEK ZIJN DE TRAININGEN EN HOELANG DUREN DE LESSEN?

In het programma zitten 2 trainingen per week. Afhankelijk van je doel en budget is het ook mogelijk om vaker in de week te trainen.
De trainingen duren 1 uur per keer.

Daarnaast zal je ook buiten de trainingen in beweging moeten blijven. Daarom geven onze personal trainers je “huiswerk” mee zoals 1000 stappen per dag of om de fiets te pakken in plaats van de auto om zo gezonde gewoontes aan te leren. Op deze manier blijf je ook aan je goal werken op dagen dat je niet met je coach afspreekt.

WAT IS JULLIE AANPAK MET VOEDINGSCOACHING?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

HOE MAKEN JULLIE EEN PROGRAMMA OP MAAT?

Bij personal training krijg je 1-op-1 les. Dit zorgt er voor dat de trainingen helemaal gepersonaliseerd zijn naar jouw eigen wensen. Voordat we aan de trainingen beginnen kijken we naar je behoeftes en doelen. Op basis van jouw behoeftes en doelen kunnen we een trainingsschema opstellen. Elke 6 weken gaan we samen zitten tijdens een evaluatie moment van 20 minuten om het programma te beoordelen en feedback te geven over de progressie.

VOEL JE FIT

Succes garanderen met een trainer van Beyondfit in Amsterdam West

Ben jij er klaar voor om dit keer echt resultaat te behalen? Wil jij je weer goed en fit voelen in je eigen lichaam? Onze personal trainers helpen jou hier graag mee. Plan dan een gratis intake gesprek in met een van onze trainers en dan bekijken we samen naar jou mogelijkheden.