Persoonlijke aandacht

Luxe sportschool Amsterdam

Ben je opzoek naar een luxe sportschool in Amsterdam met persoonlijke aandacht zodat jij dit keer echt resultaat kunt behalen? Wil jij duurzaam gewicht verliezen en werken aan een strakker en fitter lichaam? Bij Beyondfit dienen onze coaches als echte stok achter de deur zodat jij je weer helemaal zelfverzekerd kunt voelen. Kom langs voor een gratis intake.

Waarom kiezen voor Beyondfit als jouw luxe sportschool?

Beyondfit is een luxe sportschool in Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou je doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

100% body, 100% food, 100% mind

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten, maar wij richten ons ook op een gezonde voeding en de juiste mindset.

Trainen op een veilige manier

Al onze coaches hebben een medische achtergrond zoals fysiotherapie of mensendieck, zodat jij altijd kan trainen op een veilige manier zonder blessures op te lopen.

Persoonlijk en kleinschalig

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches staan voor jou klaar zowel in de gym als buiten de gym.

Wil jij sporten in een luxe sportschool waar jij je op je gemak kunt voelen en op een veilige manier kunt trainen?

Wij vinden het belangrijk dat jij je altijd thuis kunt voelen bij Beyondfit. Onze coaches staan altijd voor je klaar en helpen jou je doelen te bereiken. Plan vrijblijvend een gratis intake in.

Luxe sportschool Amsterdam

Val jij vaak terug in je oude gewoontes, en lukt het je maar niet om duurzaam resultaat te behalen? Of ga je regelmatig naar de sportschool maar weet je eigenlijk niet precies wat je moet doen? Wij zijn een kleinschalige luxe sportschool in Amsterdam en leren jouw alles wat je moet weten over een gezonde levensstijl. Onze coaches laten jou altijd op een veilige manier sporten en leren je alles over de juiste houding en technieken. Daarnaast leren wij je hoe je een gezond eetpatroon aan kunt nemen en hoe je dit zelf kunt toepassen. We richten ons niet alleen op meer sporten of gezonder eten, maar nemen ook je algehele levensstijl en mindset mee.

Haal het maximale uit jouw workout

Beyondfit is meer dan een normale sportschool. Het is een plek waar jij je thuis kunt voelen en het maximale uit jezelf kunt halen. Onze luxe sportschool in Amsterdam is voorzien van de beste faciliteiten en middelen voor een effectieve en veilige workout, maar ook om tot rust te komen na je workout. Neem een warme douche na een zware training, kom even tot rust in onze lounge of maak een heerlijke smoothie in onze honesty bar. Benieuwd naar onze gym? Kom langs voor een gratis intake en ontdek of Beyondfit bij jou past.

Hoe kan ik starten met trainen bij Beyondfit?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen bij Beyondfit en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen bij Beyondfit voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen bij Beyondfit voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen bij Beyondfit

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen bij Beyondfit. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”
Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe wordt mijn voortgang en resultaten bijgehouden?

Je voortgang en resultaten meten we op drie verschillende manieren:
– Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
– Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
– Wekelijkse weegmoment: Elke week hebben we een kort weeg momentje om je wekelijkse vooruitgang bij te houden.

Wil jij dit keer echt resultaat gaan behalen en sporten in een luxe sportschool in Amsterdam?

Bij Beyondfit werken we aan een sterke basis zodat jij zelf duurzaam resultaat kunt gaan behalen. Plan een gratis intake in, dan bespreken we samen de mogelijkheden.