Het verhaal van William

Lijkt het jou leuk om te komen trainen bij Beyondfit en ben je benieuwd wie jou kan gaan helpen om jouw doelen te behalen? Dan kan het zomaar zo zijn dat je William tegenkomt.

William

Gepassioneerd door wandelen, voetbal en hardlopen. William herkende een rode draad tussen deze activiteiten: beweging. Dit besef inspireerde hem om een carrière als fysiotherapeut en personal trainer na te streven.

Nadat hij van Frankrijk naar Nederland was verhuisd, motiveerde zijn academische en professionele achtergrond hem om voortdurend te brainstormen en zijn kennis uit te breiden om gestructureerde en effectieve trainingsprogramma’s te ontwerpen. Hij streeft ernaar zijn cliënten uit te dagen en hen buiten hun comfortzone te duwen, terwijl hij ook hun individuele beperkingen respecteert.

Specialiteiten:

✓ Fysiotherapie
✓ Personal training
✓ Boksen

“Ik geloof dat iedereen een doel in het leven heeft. Mijn doel is je fysiek en mentaal sterker te maken door training en coaching.“

Ben jij benieuwd wat William voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen welke manier van trainen voor jou geschikt is.

David Billy

Carmen Goosen

Ewa Królczyk

William

jOHANNA

Jochem Moes

Ugur

Mathis

Faidon

Emese

Davide

Anibal