Het verhaal van Anibal

Lijkt het jou leuk om te komen trainen bij Beyondfit en ben je benieuwd wie jou kan gaan helpen om jouw doelen te behalen? Dan kan het zomaar zo zijn dat je Anibal tegenkomt.

Anibal

Anibal is een voormalige engineering- en automatiseringsconsultant die geleidelijk is overgestapt op het omgaan met mensen. Covid was voor hem het laatste zetje om de sprong naar fysiotherapie te wagen en zit momenteel in zijn laatste studiejaar. Hij heeft een passie voor het helpen van mensen bij het verbeteren van hun gezondheid, het verbeteren van hun fysieke fitheid en het overwinnen van blessures. Hij is ook een bergbeklimmer en een gecertificeerde (600 uur) yogaleraar, waardoor hij kennis krijgt van verschillende aspecten van fysieke gezondheid en fitheid. Hij zal ernaar streven u een goede balans te bieden tussen het verleggen van uw grenzen en het overwegen van hoe u fysiek en mentaal in staat bent om te presteren tijdens uw sessie.

Specialiteiten:

✓ Fysiotherapie, sport- en kinesiotaping
✓ Personal training
✓ Yoga en mindfulness

“Ik geloof dat iedereen een doel in het leven heeft. Mijn doel is je fysiek en mentaal sterker te maken door training en coaching.“

Ben jij benieuwd wat Anibal voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen welke manier van trainen voor jou geschikt is.

David Billy

Carmen Goosen

Ewa Królczyk

William

jOHANNA

Jochem Moes

Ugur

Mathis

Faidon

Emese

Davide

Anibal