Het verhaal van Faidon

Lijkt het jou leuk om te komen trainen bij Beyondfit en ben je benieuwd wie jou kan gaan helpen om jouw doelen te behalen? Dan kan het zomaar zo zijn dat je Faidon tegenkomt.

Faidon

Faidon is gekwalificeerd in zowel fysiotherapie als sportwetenschappen. Door zijn studie en werkervaring heeft hij een bijzondere interesse gekregen in hoe het menselijk lichaam beweegt tijdens het sporten. Zijn doel is om zijn cliënten les te geven, te adviseren en kennis te geven over hoe ze hun lichaam correct kunnen bewegen, zodat ze kunnen genieten van training zonder risico op blessures. De specialiteit van Faidon is revalidatie en blessurepreventie, vooral bij cliënten met lage rugpijn.

Specialiteiten:

✓ Fysiotherapie
✓ Personal training
✓ Sportwetenschap

“Ik geloof dat iedereen een doel in het leven heeft. Mijn doel is je fysiek en mentaal sterker te maken door training en coaching.“

Ben jij benieuwd wat Faidon voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen welke manier van trainen voor jou geschikt is.

David Billy

Carmen Goosen

Ewa Królczyk

William

jOHANNA

Jochem Moes

Ugur

Mathis

Faidon

Emese

Davide

Anibal