Over ons

Wil jij weer fit zijn en je weer helemaal goed in je vel voelen?

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten en afvallen. Wij richten ons op je algehele levensstijl zodat jij je weer helemaal zelfverzekerd kan voelen en duurzaam gewicht kan verliezen. Vraag een gratis intake in en dan kijken we samen hoe jij het beste resultaat kan behalen.

Waarom BeyondFit?

Weten wie achter het bedrijf zit? Bekijk hier meer over ons.

Over ons

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym in Amsterdam Oud-West die zich richt op lifestyle coaching met een holistische aanpak. Wij geloven dat het leiden van een gelukkig leven niet met toeval komt. Het onderhouden van een gezond lichaam en geest zijn essentieel – het is een noodzaak voor wie elke dag positief wilt leven.

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op afvallen of trainen. We richten ons op de wortel van geluk, oftewel een goed gevoel: weer de controle krijgen, je goed in je vel voelen, discipline opbouwen, je volbracht voelen, zelfverzekerd zijn, je aantrekkelijk voelen, de juiste hormonale en chemische balans in je lichaam hebben.

SUCCESFORMULE = 100% BODY – 100% MIND – 100% FOOD

“De missie van Beyondfit is om een gemoedelijke maar inspirerende omgeving te creëren die gezondheidsgewoonten zoals voeding, training en mindset vereenvoudigt voor mensen die een gezonder en gelukkiger leven willen leiden.”

Het verhaal van David Billy

Hallo en welkom, mijn naam is David. Je kunt je pas echt thuis voelen als ik je mijn verhaal heb verteld. Dan zul je zien dat BeyondFit iets groters is dan alleen een Healthclub.

HET BEGIN
L
HET BEGIN

Het verhaal van David billy

Ik ben geboren in Tanzania. Ik ben opgegroeid in een gezin met 4 kinderen; afkomstig uit een middenklasse gezin met niet veel geld. Mijn ouders werkten heel hard en deden hun best om al hun kinderen een fundament van hard werken en toewijding te geven. Deze houding draag ik tot op de dag van vandaag bij me.

2004
L
2004

Opleiding en parttime baan

Ik kwam in 2004 naar Nederland om fysiotherapie te studeren en werkte parttime in verschillende sportscholen. Na mijn bachelor Fysiotherapie kreeg ik een brief van de IND waarin stond dat ik binnen 21 dagen het land moest verlaten. Gelukkig had een van mijn vrienden een band met een immigratieadvocaat en zij adviseerde dat de enige manier om in het land te blijven, was door mijn eigen bedrijf te starten! Ik was 25 jaar oud. Geen idee over het starten van een bedrijf, maar ik heb een belangrijk ding geleerd;

“Als je iets heel ergs wilt, kan niets je tegenhouden en zul je altijd een manier vinden”.

2009
L
2009

Opening Billy's Physio

In 2009 opende ik Billy’s Physio, een privépraktijk in Amsterdam Oost. Het is altijd mijn passie geweest om mensen te helpen zich beter te voelen in hun Body, Mind & Spirit. Ik vond het leuk om fysiotherapeut te zijn, maar het gaf me geen voldoening. Ik wist dat ik dit niet meer kon doen en kon zijn!

2016
L
2016

Het GOH-concept

In de zomer van 2016 was ik met de steun van investeerders in crowdfunding getuige van de geboorte van het GOH Concept. Een healthclub met een concept gericht op het verbeteren van gezondheid en welzijn. In 2019 ging het bedrijf door een groot faillissement. Het GOH-concept werd voor de rechtbank gebracht door investeerders die weigerden zich aan de betalingsvoorwaarden te houden die ze tijdens de crowdfunding hadden afgesproken.

2019
L
2019

Oprichting BeyondFit

5 november 2019, De zaak werd stilgelegd, maar met veel doorzettingsvermogen, hard werken en steun konden we de zaak weer opstarten. In januari 2020 konden we met trots aankondigen dat we onze healthclub heropend hebben met de nieuwe entiteit: BEYONDFIT. Twee maanden later, maart 2020, trof Corona de wereld… een pandemie die opriep tot een sluiting van bedrijven.

HET HEDEN
L
HET HEDEN

BeyondFit staat sterk en geeft niet op

Ondanks het faillissement en de pandemie voor een periode van 2 jaar, staat Beyondfit vandaag nog steeds sterk omdat we nooit stoppen! Het zou voor mij niet mogelijk zijn geweest om al deze uitdagingen aan te gaan als ik mijn gezondheid en welzijn niet als eerste prioriteit had gesteld. Deze nooit ophouden houding is ook hoe we uw gezondheids- en fitnessreis aanpakken!

“Ik geloof dat een goede gezondheid essentieel is om uitdagingen te overwinnen en het leven ten volle te leven!”

Klaar om  BeyondFit te worden? Welkom bij BeyondFit

Ontmoet het team

Onze trainingsprogramma’s en diensten worden ontwikkeld door een team van personal trainers van hoog niveau, sportwetenschapscoaches en voedingsdeskundigen die een systematische aanpak gebruiken om u op een veilige en motiverende manier te trainen, zodat u uw maximale potentieel op alle gebieden van het leven kunt bereiken.

Met ons multidisciplinaire team zijn wij in staat uw uitdaging te verbinden met onze oplossing. Vind hieronder jouw perfecte match!

David Billy

Carmen Goosen

Ewa Królczyk

William

jOHANNA

Jochem Moes

Ugur

Mathis

Faidon

Emese

Davide

Anibal

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Beweging & Voeding

Weten welk progamma of dienst het best bij past?

Met een personal trainer jouw voeding en beweging naar de next level brengen? Plan nu gratis een intake in.