Het vraagstuk van Sako?

Sako’s doel was om af te vallen en zich weer fit te voelen. Hij wilde weer meer energie krijgen en zijn levensstijl aanpassen door gezonde gewoontes aan te leren. Hij had nog geen ervaring met training en wilde hier graag mee aan de slag. Sako heeft een drukke baan waardoor het soms lastig kan zijn om de regelmaat en structuur zelf te vinden.

Het resultaat van Sako?

Sako is nu 3 maanden bezig met het Weight loss programme en is ondertussen al 12 kilo af gevallen en zijn vet percentage is met 4,7% afgenomen. Hij is nog steeds super goed bezig en voelt zich al een stuk fitter. Niet alleen de trainingen, maar vooral de algehele verandering in zijn levensstijl heeft hem geholpen zijn doelen te behalen.

Before

After

Before

After

Sako heeft gekozen voor het Weight loss programme. Het weight loss programme is gericht op duurzaam gewichtsverlies zonder dat je een heel streng dieet moet volgen. Bij het Weight loss programma train je 2 – 3 keer in de week, waarvan 2 x kracht training en 1 of 2 keer in de week wandelen. Daarnaast wordt je ondersteund door een voedingscoach die je een gezond voedingspatroon en levensstijl zal aanleren. Je hebt daarbij 2 keer in de week contact met je coach via WhatsApp en gebruikt onze food app voor begeleiding en monitoring. Wil jij meer weten over het Weight loss programme? Klik hieronder om te kijken hoe het volledige programma in zijn werk gaat.

Waarom het Weight loss programma

Sako heeft gekozen voor het Weightloss programma omdat hij gewicht wilde verliezen. Hij had zelf nog helemaal geen ervaring met trainen en het lukte hem zelf ook niet om een gezond eetpatroon aan te leren. Sako is zelf kok waardoor hij veel met eten bezig is. Hij heeft daarom wel verstand van voeding maar niet zozeer over wat zijn lichaam nodig heeft om af te vallen. Het weight loss programme kon hem helpen de structuur in zijn maaltijden te vinden en hem de juiste dingen te leren over een gezond voedingspatroon om af te vallen.

Het verhaal van Sako

Door de mix van expertise en de motivatie van de coaches bij Beyondfit zijn mijn ogen opnieuw geopend. Ze hebben mij geholpen met een gezonde eetpatroon met behulp van een voedingsdeskundige. De trainingen zijn gericht onder leiding van motiverende trainers waardoor de trainingen leuk blijven. Bij Beyondfit hangt echt een positieve en “down to earth” sfeer waar iedereen een plek heeft. Het heeft voor mij een echte verandering van levensstijl opgeleverd waardoor ik nu in 12 weken 12 kg kwijt ben die er nooit meer aan gaan komen.

Het verhaal van Fabian

Sako heeft een drukke baan. Hij is de chef-kok en receptenmaker van Wagamama Benelux. Dus je kunt je voorstellen dat hij in zijn werk de hele tijd eten om zich heen heeft. Om deze reden had hij moeite om consequent te zijn met zijn maaltijden, de juiste voeding, portiegrootte en structuur binnen te krijgen. Hij weet veel over voeding, maar niet specifiek wat zijn lichaam nodig heeft om resultaten te zien. Gelukkig houdt hij erg van trainen – hij doet altijd zijn best tijdens de trainingssessies en deed ook de moeite om 5000 – 10000 stappen te lopen op de dagen dat hij niet met de personal trainer trainde. Het gebruik van onze food app heeft Sako echt geholpen om resultaten te boeken, omdat het hem dwong om:

✓ Bewust te zijn van wat hij, doordat hij alles vast legde
✓ structuur te geven aan zijn maaltijden en niet willekeurig te eten of snacken
✓ inzicht te hebben in wat hij at, hoeveel hij at en waar zijn voeding vandaan kwam

Dit bewust zijn, de wekelijkse feedback, het wekelijks monitoren van zijn voortgang (weegmoment) en zijn inzet is wat echt verandering teweeg heeft gebracht.

““You don’t have to be extreme, just consistent."“

Ben jij benieuwd wat Weight loss programma voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Weight loss programma voor jou geschikt is.

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Word fit

Ben jij klaar om écht resultaat te behalen?

Wil jij echt aan jezelf werken en je weer fitter voelen? Ben je er klaar mee om steeds weer terug te vallen in je oude gewoontes? Plan dan gratis een intake in en kijk welk programma het beste bij jou past.