Sportschool Amsterdam

Ben je opzoek naar een sportschool in Amsterdam met persoonlijke aandacht zodat jij dit keer echt resultaat kunt behalen?

Wil jij werken aan een fitter lichaam en je weer helemaal zelfverzekerd kunnen voelen? Beyondfit helpt jou met het aannemen van een gezonde levensstijl zodat jij duurzaam resultaat kunt behalen. Kom langs voor een gratis intake.

Waarom kiezen voor Beyondfit als jouw sportschool in Amsterdam?

Beyondfit is een kleinschalige sportschool in Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou je doelen te bereiken op een veilige en effectieve manier.

100% body, 100% food, 100% mind

Bij Beyondfit richten we ons niet alleen op meer sporten, maar wij richten ons ook op een gezonde voeding en de juiste mindset.

Trainen op een veilige manier

Al onze coaches hebben een medische achtergrond zoals fysiotherapie of mensendieck, zodat jij altijd kan trainen op een veilige manier zonder blessures op te lopen.

Persoonlijk en kleinschalig

Beyondfit is een kleinschalige boutique gym waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches staan voor jou klaar zowel in de gym als buiten de gym.

Persoonlijk

Wil jij beginnen met sporten in een gym en op een veilige manier kunnen trainen?

Onze coaches hebben allemaal een medische achtergrond waardoor jij altijd op een veilige manier kunt trainen. Plan een gratis intake in en kom langs bij onze sportschool in Amsterdam.

Duurzaam resultaat met de juiste balans

Val jij vaak terug in je oude gewoontes, en lukt het je maar niet om duurzaam resultaat te behalen? Of ga je regelmatig naar de sportschool maar weet je eigenlijk niet precies wat je moet doen? Beyondfit is een kleinschalige sportschool in Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. Onze coaches helpen jou met het aannemen van een gezonde levensstijl en het aanleren van een sterke basis. We richten ons niet alleen op meer sporten of gezonder eten, maar ook op je algehele levensstijl en mindset. Kom langs voor een gratis intake en bespreek samen met een van onze coaches jouw doelen.

Niet zo maar een sportschool in Amsterdam

Beyondfit is meer dan een normale sportschool in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen en altijd op een veilige manier kan trainen. Onze trainers hebben allemaal een medische achtergrond en leren jouw altijd de juiste houding en technieken aan om blessures te voorkomen. Onze gym is voorzien van alle faciliteiten voor een effectieve en veilige workout. Na je training kun jij ook nog tot rust komen in onze lounge, een warme douche nemen of een heerlijke smoothie en koffie maken in onze honesty bar.

Hoe kan ik starten met trainen in de Sportschool Amsterdam?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met trainen in de Sportschool Amsterdam en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek plannen we een aantal proeflessen in. We laten je ervaren hoe de trainingen en sfeer zijn bij BeyondFit. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je kennis maken met onze personal trainers.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.
“Trainen bij Beyondfit is anders. Je wordt begeleid in een rustig omgeving en je wordt écht beter gemaakt.“

Ben jij benieuwd wat trainen in de Sportschool Amsterdam voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het trainen in de Sportschool Amsterdam voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het trainen in de Sportschool Amsterdam

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over trainen in de Sportschool Amsterdam. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Over het algemeen zal je resultaat beginnen te zien en voelen na 2 tot 3 weken. Vooral als je je ook goed houd aan het voedingsschema zal je snel resultaat gaan zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe gemotiveerd je bent en hoe hard je er voor wilt werken. Wij zullen er echter alles aan doen om jou in de juiste flow te krijgen.

Wat is jullie aanpak met voedingscoaching?

“Give someone a fish and feed them for a day, teach them to fish and feed them for a lifetime.”

Dit is ook hoe wij onze voedingscoaching aanpakken. We vertellen je niet alleen wat je moet eten maar leren je alles over hoe je gezond kan eten zodat je dit zelf kan blijven toepassen. Zonder de toepassing van een gezond eetpatroon zal je ook geen resultaat gaan zien.

Hoe wordt mijn voortgang en resultaten bijgehouden?

je voortgang en resultaten meten we op drie verschillende manieren:

  • Lichaamssamenstelling meten: Elke 3 weken doen we een inbody scan. Met een inbody scan meten we of je lichaam goed in balans is. Het is een van de meest populaire en betrouwbare medische fitnessschalen die erg nauwkeurige resultaten geven.
  • Fitness test: Elke 6 weken doen we een fitness test om te kijken of je er fysiek en fitness wijs op vooruit bent gegaan.
  • Wekelijkse weegmoment: Elke week hebben we een kort weeg momentje om je wekelijkse vooruitgang bij te houden.
  • Echt resultaat behalen.

    Wil jij dit keer echt resultaat gaan behalen en alles uit jezelf halen?

    Onze coaches dienen als echte stok achter de deur en zorgen ervoor dat jij alles uit jezelf kunt halen. Plan een intake in met een van onze coaches en kom langs bij onze sportschool in Amsterdam.