Het vraagstuk van Lenneke?

Net als voor veel mensen was het doel van Lenneke om gewicht te verliezen. Voor bijna 4 jaar lang trainde Lenneke 2 – 3 x in de week zonder écht resultaat te boeken. De moed was haar al bijna in de schoenen gezonken maar uiteindelijk heeft Lenneke toch nog voor food & lifestyle coaching gekozen. Hier is ze nu 5 maanden mee bezig en er is al écht resultaat gaan zien.

Het resultaat van Lenneke?

Lenneke is nu zo’n 5 maanden bezig food & lifestyle coaching en heeft haar doel al behaald. Haar doel was om minimaal 8 kilo af te vallen. Lenneke is ondertussen al 10 kilo kwijt en is nog steeds goed bezig. Zonder een drastisch dieet en alles op te geven wat ze lekker vind is het haar gewoon gelukt. Ze geniet nog steeds van haar cappuciono’s wijntjes en lekker uiteten gaan. Ze voelt zich een stuk beter en fitter en weet de motivatie goed vast te houden.

Before

After

Before

After

Lenneke heeft gekozen voor Food & lifestyle coaching, wat onderdeel is van het Weight loss programma. Het Food & lifestyle coaching is gericht op duurzaam gewichtsverlies zonder dat je een heel streng dieet moet volgen.“You can give a man fish and he can eat for a day, but if you teach him how to fish….he can eat for a life time.” Dit is ook hoe wij omgaan met onze voedingscoaching. We leren je alles wat je moet weten over voeding zodat jij dit ook zelf kan toepassen. We richten ons niet alleen op gezond eten maar ook op je gehele levensstijl. Bij de coaching houden we in de week 2 keer contact via WhatsApp en gebruik je onze food app voor begeleiding en monitoring.

Waarom het Weight Loss Programme

Bij Beyondfit kijken we altijd samen welk programma het beste bij jou past en bij jou doelen aansluit. Lennekes doel was om tenminste 8 kilo of meer te verliezen. Food & lifestyle coaching was daarom een goede optie voor Lenneke. Lenneke wilde niet een strak dieet maar iets wat in haar levensstijl paste. Voordat Lenneke aan het programma begon had ze nog geen verstand van macronutriënten en wat voor rol deze hadden in haar gewichtsverlies doelen. Als laatst had ze nog de juiste support nodig om echt dat resultaat te behalen. Ze miste net dat beetje motivatie, kennis en een stok achter de deur. Daarom was food & lifestyle coaching de passende optie voor Lenneke.

Het verhaal van Lenneke

Al een aantal jaren train ik bij BeyondFit met veel plezier. Dit heeft me geholpen om me sterk en fit te voelen. Maar de laatste stap om mijn doel te bereiken en me goed en zelfverzekerd in mijn lichaam te voelen, werd bereikt door mijn eetgewoonten aan te passen. Dit leek echter zo moeilijk om te doen, maar dankzij het Food & lifestyle coaching programma heb ik een gezonder en voedzamer eetpatroon kunnen vinden, en het was niet eens zo moeilijk als ik had verwacht. Met goede tips, regelmatige check-ins en enige discipline is het me nu gelukt om gestaag gewicht te verliezen terwijl ik me elke dag fitter voel en toch geniet van eten. Het voelt helemaal niet als een dieet! Ik begon met 92 kilo en nu ben ik 82 en verlies ik geleidelijk nog steeds gewicht en vet% terwijl de spieren omhoog gaan. Ik heb eindelijk de tools en controle over mijn gezondheid.

Het verhaal van David

Lenneke was vastbesloten om te veranderen en ze was bereid om met onze steun haar best te doen om resultaten te zien. Ze was op elk moment beschikbaar, ze was wekelijks betrokken en stelde vragen toen ik haar vertelde haar eiwitten aan te passen of haar koolhydraten te verhogen omdat ze wilde begrijpen WAAROM! En dit is de sleutel tot leren – begrijpen! Ik begon de coaching met kleine stapjes en leerde haar langzaam hoe ze goed voor haar lichaam moest eten. De eerste 2 weken begon ze al af te vallen door gewoon te luisteren en actie te ondernemen op de punten die we bespraken en dit motiveerde haar enorm.

Ik ben erg trots op haar en wat ik anders zie in vergelijking met anderen die niet dezelfde geweldige resultaten boekten, is:
✓ Verandering willen (commitment)
✓ Vragen WAAROM (willen begrijpen en leren)
✓ Ruimdenkend zijn. Sommige mensen geloven dat je alleen kan afvallen met een dieet en wij maken hier geen gebruik van. Vaak gaan ze dan weer terug naar crashdieets etc.
✓ Inspanningen leveren (proberen de taken en actiepunten die we wekelijks bespraken uit te voeren)

““You don’t have to eat less, you just have to eat right”“

Ben jij benieuwd wat Weight Loss Programme voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Weight Loss Programme voor jou geschikt is.

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Écht resultaat behalen

Benieuwd welk programma bij jou past?

Ben jij er klaar voor om nu echt resultaat te gaan zien? En niet steeds weer terug te vallen in je oude gewoontes? Kijk welk programma het beste bij jou past en plan een gratis intake in.