Beyondfit – Personal trainer Amsterdam

Personal trainer Amsterdam?

Ben je op zoek naar een personal trainer in Amsterdam? Bij Beyondfit zijn we gespecialiseerd in personal training op maat. Kom langs in onze vestiging in Amsterdam voor een gratis intake.

✔ Doe de quiz en ontdek welk programma bij jou past
✔ Laat je eigen programma samentellen op basis van jouw trainingservaring, doelen en lifestyle
✔ Afvallen, conditie verbeteren, gespierder of fitter worden? Wordt Beyondfit en fix het allemaal.
✔ Beyondfit? 100% BODY, 100% FOOD, 100% MIND. Ook jij kan het.

Waarom personal training in Amsterdam bij Beyondfit?

Ontmoet ons ervaren team aan personal trainers in Amsterdam.

Meer dan alleen een team met personal trainers

Een kleine familie van lifestyle coaches, een diëtist en personal trainers met een medische achtergrond allemaal onder een dak waardoor je veilig kunt trainen met gegarandeerd succes.

Zelfstandig en duurzaam resultaat behalen

Je leert over afvallen, spieropbouw en je kan geholpen worden bij knie tot rug klachten en posture correction. Daarnaast helpen we je met lifestyle coaching door te ondersteunen bij voeding, slaap, alcohol, activiteit en rust.

Welkom thuis. Beyondfit voelt als thuiskomen

Je bent altijd welkom en we zijn er voor je als je ons nodig hebt. Juist als je niet bij ons bent kan het lastig zijn om de verleidingen te weerstaan. Dat weten we, dus ook daar helpen we graag bij.

Personal training programma's

€645,- per 4 weken

Weight loss

24 weken programma

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

✓ Wekelijkse weegmoment

€575,- per 4 weken

Muscle & Tone

24 weken programma

✓ Personal Training 2x per week

✓ 6 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

€525,- per 4 weken

Fit for life

1 jaar

✓ Personal Training 2x per week

✓ 12 wkn - 1:1 voedingscoach

✓ Mealplan

✓ Voortgang bijhouden

✓ Evaluatie & feedback

Hoe kan ik starten met personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Welke soort Personal Trainer is voor jou geschikt?

Als je op zoek bent naar een personal training in Amsterdam, dan kan Beyondfit je helpen met de volgende soorten personal training.

Z
Beste personal trainer Amsterdam
Z
Personal training studio Amsterdam
Z

English speaking personal trainer Amsterdam

Z

Personal coach Amsterdam

Z

Duo personal training Amsterdam

Z

Personal trainer afvallen Amsterdam

Z

Personal training gym Amsterdam

Z

Vrouwelijke personal trainer Amsterdam

Z

Betaalbare personal trainer Amsterdam

ZET DIE STAP

De beste personal trainer van Amsterdam?

Vind jij dat het nu echt tijd is voor een nieuwe stap in jou leven? Samen met een personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam zet jij die stap en werk je samen aan jou succes. Krijg die structuur terug in je leven en bouw weer een gezonde levensstijl op. Plan vrijblijvend een gratis intake gesprek in en bekijk jou mogelijkheden.

Start vandaag nog!

Personal training bij Beyondfit in Amsterdam

Het starten met sporten kan lastig zijn. Je weet niet zo goed wat je moet doen en hoe je het beste kan beginnen. Het is belangrijk dat je oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Onze personal trainers kunnen jou hierbij helpen. In onze personal training studio wordt je persoonlijk begeleid door een van onze personal trainers door aan jouw doelen en wensen te werken. De personal trainer stelt voor jou een trainings- en voedingsschema op waar je samen aan gaat werken. Hij leert jou de juiste technieken en houding van verschillende oefeningen zodat jij dit daarna ook zelf kan toepassen. Het is niet alleen belangrijk om meer te sporten, ook voeding is een belangrijk onderdeel. Onze personal trainers zullen je daarom ook helpen je een gezond eet- en leefpatroon aan te leren. We focussen ons niet alleen op de korte termijn doelen maar geven jou een langdurige oplossing. Wij leren je een sterke basis aan zodat jij dit ook na de trainingen zelf kan voortzetten.

Wat kun je van een personal trainer bij Beyondfit verwachten?

 • 2 x in de week 1 op 1 trainen met een personal trainer
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan afgestemd op jou fitnessdoelen, kracht en blessures
 • Om de 3 weken bespreken we de voorgang en het programma
 • Elke 6 weken een fitness test
 • Nutrition Coaching voor 6-12 weken

Samen sta je sterker

Personal trainer in Amsterdam die zorgt voor duurzaam resultaat.

Het leven is al druk genoeg. Je bent continue bezig met van alles en nog wat waardoor je moeilijk structuur kunt vinden. Zonder structuur is het moeilijk om een gezonde levensstijl aan te nemen. Je hebt geen tijd om je te verdiepen in een gezonde levensstijl en kiest dan vaak voor de makkelijkste oplossing. Misschien ben je voor een korte tijd heel goed bezig maar verlies je toch steeds die motivatie waardoor je telkens weer in je ouder patroon terug valt. Je hebt hebt al 100 verschillende oplossingen geprobeerd maar dit werkt niet voor langdurige basis. Een personal trainer bij Beyondfit in Amsterdam kan jou helpen deze structuur te vinden en een gezonde levensstijl aan te nemen. Je hoeft niet zelf alles meer uit te zoeken want de personal trainer leert jou alles wat je moet weten. Hij houd je op het rechte pad zodat jij je doelen dit keer echt kunt behalen.

Daarnaast kunnen sportscholen soms overweldigend zijn. Je weet niet zo goed wat je moet doen en hoe je oefeningen correct uitvoert. Dit kan er toe leiden dat je minder gaat sporten of steeds dezelfde routine aanhoud. Onze personal trainers helpen jou de juiste technieken aanleren zodat jij vol zelfvertrouwen dit de volgende keer ook zelf kunt doen. We leren je op een veilige manier trainer zodat je geen blessures oploopt en langdurig resultaat kan zien.

Komen deze problemen jou bekend voor?

 • Je mist structuur in je leven en het lukt niet om deze te vinden
 • Je hebt het te druk om je te verdiepen in een gezonde levensstijl
 • Je probeert allemaal “quick fixes” die maar voor korte tijd zijn
 • Je hebt zelf niet de motivatie om echt door te gaan
 • Je hebt niet genoeg kennis om vol zelfvertrouwen te sporten in een overvolle gym
 • Je weet niet zo goed waar en hoe je moet beginnen
Personal trainer in Amsterdam die uitlegt geeft aan klant

Wat zijn de 4 pijlers vanPersonal training?

Je wilt alleen duurzaam resultaat behalen.

Personal training

Jouw stok achter de deur.

Voedingsbegeleiding

4 weken voedingsbegeleiding. Voeding is misschien wel het belangrijkst.

Bijhouden van de voortgang

Meten is weten. Weten wat we doen.

We zijn er voor je

Ook buiten de gym houden we contact om je zo echt op het goede pad te houden.
“Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going.”

Ben jij benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Get fit programma voor jou geschikt is.

Het kan zijn dat je vraag hebt over het personal training Amsterdam

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hoe vaak per week train ik en hoelang zijn de sessies?

Per week train je 3 keer. Dit is onderverdeeld in 1 personal training en 2 keer Small group training. De sessies duren allemaal 1 uur.

Moet ik alles in een keer betalen of per maand?

Nee, je hoeft niet alles in 1x te betalen en kunt per maand betalen. Het Get fit programma zelf duurt 3 maanden en veel klanten vinden het fijn om daarna verder te trainen bij Beyond fit. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen op welke manier je verder gaat.

Wat gebeurt er als ik tijdens het programma op vakantie ben?

Je hebt natuurlijk ook rust nodig en we begrijpen het als je even op vakantie gaat. Als je meer dan 2 weken op vakantie gaat zullen we het programma op pauze zetten. Als je minder dan 2 weken gaat mag je de lessen zelf inhalen. Natuurlijk is het wel slim om tijdens je vakantie nog een beetje in beweging te blijven zodat we daarna weer verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Kunnen jullie mij nog steeds helpen als ik een blessure heb?

Jazeker! Al onze trainers hebben een medische achtergrond. Onze Fysiotherapeuten hebben de juiste kennis om je te helpen van je blessure af te komen en je op een veilige manier te laten trainen.

Hoelang duurt het voordat ik resultaat ga zien?

Elke drie weken bekijken we je vooruitgang. In deze drie weken verwachten we dan ook dat je wat gewicht hebt verloren, het vetpercentage is afgenomen en dat je je fitter er energieker voelt. Vooral als je je ook goed houd aan het advies van de voeding coaching zal je snel resultaat zien. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe erg gemotiveerd je bent en hoe hard je er zelf voor traint.

Personal trainer in Amsterdam?

Waar in Amsterdam je ook woont. Beyondfit is altijd dichtbij genoeg als je jouw doelen écht wilt behalen. Ontdek hoe dichtbij Beyondfit is.

$
Amsterdam Noord
$
Amsterdam Oud-Zuid
$
Amsterdam Oost
$
Amsterdam Centrum
$
Amstedam de Pijp
$
Amsterdam Rivierenbuurt
$
Amsterdam Zuidoost
$
Amsterdam Nieuw-West
$
Amsterdam Zuid

ECHT RESULTAAT BEHALEN

BEHAAL NU ÉCHT RESULTAAT MET EEN PERSONAL TRAINER IN AMSTERDAM

Wil jij dit keer echt duurzaam resultaat behalen? Ben je er klaar mee om steeds weer vooraf aan te beginnen? Laat een personal trainer van Beyondfit in Amsterdam je dan helpen. Plan een gratis intake gesprek en en bekijk samen jou wensen en doelen voor een persoonlijke aanpak.