Het vraagstuk van Phoebe?

Phoebe had meerdere redenen waarom ze wilde beginnen met personal training bij Beyondfit. Ze wilde heel graag gewicht verliezen maar is ook een echte zoete kauw waardoor dit soms lastig kon zijn om zelf te doen. Ze had vaak een opgeblazen gevoel waar ze ook graag vanaf wilden en sliep ze ook regelmatig slecht. Phoebe is begonnen met het Weightloss programma en heeft haar doelen binnen 12 weken weten te behalen.

Het resultaat van Phoebe?

Phoebe is 12 weken bezig geweest om haal doelen te behalen. Ze zag haar lichaam echt veranderen en voelt zich nu een stuk zelfverzekerder in haar lichaam. Daarnaast voelt ze zich weer een stuk energieker en is ze veel actiever dan dat ze eerst was.

Before

After

Before

After

Phoebe heeft gekozen voor het Weight loss programma. Het weight loss programme is gericht op duurzaam gewichtsverlies zonder dat je een heel streng dieet moet volgen. Bij het Weight loss programma train je 2 – 3 keer in de week, waarvan 2 x kracht training en 1 of 2 keer in de week wandelen. Daarnaast wordt je ondersteund door een voedingscoach die je een gezond voedingspatroon en levensstijl zal aanleren. Je hebt daarbij 2 keer in de week contact met je coach via WhatsApp en gebruikt onze food app voor begeleiding en monitoring. Wil jij meer weten over het Weight loss programme? Klik hieronder om te kijken hoe het volledige programma in zijn werk gaat.

Waarom het Weight loss programma

Phoebe heeft gekozen voor het weight loss programma om duurzaam gewicht te kunnen verliezen. Ze wilde een plan hebben voor lange termijn zodat ze niet weer terug viel in haar oude gewoontes. Hiervoor waren aanpassingen in haar gedrag en levensstijl nodig. Met het weight loss programma kon ze slechte gewoontes aanpassen en een gezond eet en leef patroon creëren voor lange termijn.

Het verhaal van Phoebe

Ik had een geweldig ervaring bij Beyondfit. De trainers zijn erg benaderbaar en vriendelijk. De sessies voelde meer als het praten met een vriend. Het voelde alsof mijn trainer ook mijn levenscoach was buiten mijn voedingscoach die me hielp om gezondere gewoonten te implementeren die nu deel uitmaken van mijn leven. Met de hulp van mijn trainer zag ik mijn lichaam echt veranderen wat me veel zelfvertrouwen terug gaf. Mijn energieniveau is nu een stuk hoger, ik ben zelfs een stuk actiever en ik vind het geweldig.

Het verhaal van Youssef

Doordat je zo gemotiveerd en leergierig was heb ik ervan genoten om al mijn kennis met je te delen. Je bracht vaak leuke vragen mee naar ons wekelijkse coachmoment en je hebt ook weer nieuwe dingen geleerd. En hoe tof dat je nu beter slaapt en zelfs van je toetjes verslaving af bent! Zo knap!

“Create healthy habits, not restrictions“

Ben jij benieuwd wat Weight loss programma voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Weight loss programma voor jou geschikt is.

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Duurzaam gewichtsverlies

Wil jij nu echt resultaat gaan behalen en duurzaam gewichtsverlies?

Onze coaches staan altijd voor jou klaar en helpen jou om echt resultaat te behalen. Benieuwd welk programma het beste bij jou past? Plan een gratis intake in zodat we samen kunnen kijken naar jou doelen.