Het vraagstuk van Maddalena?

Madalena heeft al veel verschillende diëten geprobeerd om af te vallen maar het lukte steeds maar niet om hier echt gewicht mee te verliezen. Ze had moeite met een gezond eet patroon en was vaak verward over wat nou eigenlijk de juiste manier was om gezond te eten. Haar goal was om gezonder te gaan leven en hierbij gewicht te verliezen.

Het resultaat van Maddalena?

Madalena heeft haar doelen uiteindelijk heel mooi weten te behalen en is nog steeds heel goed bezig. Het duurde iets langer dan gepland vanwege vakantie en corona maar uiteindelijk is het haar toch gelukt!

Before

After

Before

After

Madalena heeft gekozen voor het Weight loss programma. Het weight loss programme is gericht op duurzaam gewichtsverlies zonder dat je een heel streng dieet moet volgen. Bij het Weight loss programma train je 2 – 3 keer in de week, waarvan 2 x kracht training en 1 of 2 keer in de week wandelen. Daarnaast wordt je ondersteund door een voedingscoach die je een gezond voedingspatroon en levensstijl zal aanleren. Je hebt daarbij 2 keer in de week contact met je coach via WhatsApp en gebruikt onze food app voor begeleiding en monitoring. Wil jij meer weten over het Weight loss programme? Klik hieronder om te kijken hoe het volledige programma in zijn werk gaat.

Waarom het Weightloss programma

Het weight loss programma past goed bij de doelen en wensen van Madalena omdat ze gewicht wilde verliezen en een oplossing zocht voor lange termijn. Ze wilde een gezondere levensstijl en meer weten over een gezond eet patroon. Met het weight loss programma hebben we haar alles geleerd over gezonde voeding zodat ze dit zelf ook kan toepassen in haar dagelijks leven.

Het verhaal van Maddalena

Ik ben heel blij dat ik jullie gevonden heb. Ik pas nog steeds alles toe wat ik van jullie geleerd heb en niet alleen op het gebied van voeding, want voor mij was je meer een life coach!

Het verhaal van Carmen

Het was heel leuk om maddy te coachen. Ze is zo’n vrolijk persoon, altijd positief en ze was zeer gemotiveerd. Doordat de coaching best intensief en persoonlijk is leer je elkaar echt kennen. Ik kan echt zien dat ze leergierig was omdat er tijdens de rit een aantal moeilijke tijden waren maar ze het toch vol heeft gehouden. Het feit dat ze nog steeds afvalt en steeds beter presteert, zelfs zonder mij aan haar zijde, laat me zien dat ze haar lichaam heeft leren kennen en ze nu echt weet hoe ze ervoor moet zorgen.

“Consistency doesn’t mean never messing up, it means never giving up“

Ben jij benieuwd wat Weightloss programma voor jou kan betekenen? Je kunt een gratis intake inplannen zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelstellingen en kunnen bepalen of het Weightloss programma voor jou geschikt is.

Hoe kan ik starten met Personal training?

Het begint altijd met een kleine stapjes. Als je graag wilt starten met personal training en denkt dat wij jou goed kunnen helpen dan begint het met een gratis intake. Dit zijn de te nemen stappen.

01.

Gratis intake gesprek

Tijdens de intake bekijken we samen waar je op dit moment tegen aanloopt en bespreken we jouw doelstellingen en krijg je van ons te horen hoe wij jou kunnen helpen.

02.

Gratis proefles

Op basis van het intake gesprek stellen wij een geschikte proefles samen. Tijdens de proefles doen we een uitgebreide bodyscan en ga je samen met jouw personal trainer de eerste oefeningen doen.

03.

Aan de slag

Als alles vanuit ons en vanuit jou naar wens is kunnen we aan de slag. Je zult merken dat het trainen aan het begin nog even wennen is maar jezelf van moment 1 thuis voelt bij Beyondfit.

Ook Beyondfit worden? Ontvang de Beyondfit brochure direct in je mailbox.

Zodra je hebt aangegeven waar wij de brochure naar toe mogen mailen sturen we de Beyondfit brochure netjes naar je toe per mail.

"Hopelijk kun je veel nieuwe inzichten op doen door de Beyondfit brochure te lezen en kom je er achter waar Beyondfit voor staat. Alvast veel lees plezier toegewenst en als je tijdens of na het lezen vragen hebt dan horen we dat graag van je!"

Vriendelijke groet,

David

Founder & creative business developer, Beyondfit

Voel je zelfverzekerd

Wil jij je weer helemaal zelfverzekerd kunnen voelen in je eigen lichaam?

Werk aan een gezond eet- en leef patroon en voel je weer helemaal fit. Plan een gratis intake in met een van onze coaches zodat jij binnenkort echt kan werken aan jou doelen.