Persoonlijke Gezondheidscoach

10 weken transformatie programma voor mannen.

✔Fitter
✔Stronger
✔Healthier
✔Disciplined

Join me on my morning routine and together work on becoming Beyondfit!

HOW YOU DO ANYTHING, IS HOW YOU DO EVERYTHING

Mindset is alles

10 weken transformatie programma voor mannen

Voor mannen die fitter en sterker willen worden, spieren en zelfvertrouwen willen opbouwen, maar tekortschieten in discipline, motivatie en de kennis om aan de slag te gaan.

Ga met mij mee op mijn ochtendroutine en werk samen aan het worden van de beste versie van jezelf – Beyondfit!

Waarom je voor de 10 weken transformatie met mij moet kiezen?

Raak in vorm, creëer een sterke mindset, bouw spieren en zelfvertrouwen op met mijn ochtendroutine.

Controle

Ik leer je de basisbeginselen van bewegen, voeding en mindset. Neem de controle over jouw gezondheid en lichaamsbouw terug en verbeter je discipline.

”CAN DO” Mindset

Mindset is alles. Wat je ook nodig hebt om met succes in het leven te bereiken, vereist discipline. Hoe eerder je structuur, routine en consistentie leert implementeren, hoe sneller het resultaat!

Langdurig resultaat

Korte termijn plan met lange termijn resultaat! De transformatie van 10 weken is gericht op het opbouwen van een sterke basis van gewoonten door middel van de juiste kennis, toepassing en doorzettingsvermogen.

Online coaching pakketten

✔100% resultaat| ✔Maximaal 2 deelnemers | ✔ 100% inzet vereist

100% inzet vereist

Ochtendroutine

De benodigde fundering voor een gezond leven.

R

Pre – workout

R
Warm up
R
Weight lifting session
R
Cold shower
R
Post workout shake

100% resultaat

Het programma

R

Train 4x per week met David Billy

R
Mindsetcoaching
R
Fysio-implementatie voor blessures en revalidatie
R
Voedingscoaching en maaltijdbereiding
R
Voedingssupplement kickstartpakket
R
Onafhankelijk trainingsprogramma
R
Consistente monitoring
R
Tweewekelijkse lichaamsmetingen
R

100% tevredenheidsgarantie

Stok achter de deur

Personal coaching met David Billy

“Vind jij het lastig om gemotiveerd te blijven? Of misschien ben je gefrustreerd omdat je geen resultaten boekt. Met zoveel controversiële informatie is het moeilijk om te weten wat het juiste is om te doen en waar te beginnen.

Train 10 weken met mij mee. Doe wat ik doe en leer de methoden, geheimen en technieken die mij de resultaten hebben opgeleverd die ik vandaag de dag heb.”

David Billy

Plan een intake om te zien of je in aanmerking komt

Benieuwd hoe je met mij aan de slag kunt?

01.

Intake inplannen

Via de site kun je eenvoudig zelf een intakegesprek met mij inplannen. De intake vindt plaats bij Beyondfit. Een dag voor de intake ontvangt u een herinnering.
02.

Intake

Tijdens de intake (45 min.) bespreken we jouw voorgeschiedenis, huidige situatie, doelstellingen en bepalen we jouw inzetniveau. Vervolgens doen we een lichaamsmeting om een nulmeting vast te stellen en een plan van aanpak op te stellen
03.

Aan de slag!

Je komt in aanmerking voor het transformatieprogramma van 10 weken. Je ontvangt een gestructureerd plan van het programma, de bijeenkomsten worden vooraf vastgelegd en je ontvangt je starterspakket. Welkom bij het worden van Beyondfit!

Structuur

Wil je meer structuur in je leven creëren en de controle terugkrijgen over je lichaamsbouw, gezondheid en zelfvertrouwen?

Ga met mij mee tijdens mijn ochtendroutine en werk samen aan het worden van de beste versie van jezelf.

CASES van onze klanten

Wil je weten ik de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd? Lees hier onder de ervaringen.

Karel
Ik werkte met David aan een programma van acht weken om af te vallen en ...
Lees meer
Karel
Thailand
Ik werkte met David aan een programma van acht weken om af te vallen en toch spieren te behouden. Binnen die acht weken heb ik veel geleerd over trainingsroutines, maar vooral over voeding. Langdurige verandering vindt plaats wanneer u een evenwicht vindt en begrijpt welke rol mindset, voeding, rust, cardio en gewichten spelen bij het bereiken van uw doelen. Het dieet- en trainingsplan was eenvoudig te volgen en ik keek er naar uit. Consistentie en geduld is wat David benadrukte en het was goed dat een coach me de aanmoediging gaf die nodig was om door te gaan wanneer ik me gedemotiveerd voelde. Professioneel, leuk en afgestemd op mijn doelen en behoeften, ik kan het programma van David ten zeerste aanbevelen, aangezien hij zijn klanten tools biedt die ze een leven lang kunnen gebruiken.
Karel
Karel
Thailand
Isabella
Sinds dat David me coacht, ben ik op een streefgewicht waarvan ik nooit dacht...
Lees meer
Isabella
Nederland
Sinds dat David me coacht, ben ik op een streefgewicht waarvan ik nooit dacht dit te kunnen halen. Met zijn kennis, vastberadenheid, oplettendheid en positiveit wist hij me eigenlijk zo mee te nemen in het proces, dat ik een jaar later nog steeds blij ben met het blijvende resultaat. Je leert wat werkt voor je lichaam, zonder dat je een dieet volgt of honger hoeft te hebben. Eigenlijk dus kennis voor het leven, waar ik David super dankbaar voor ben. Aanrader voor iedereen 🙂!
Isabella
Isabella
Nederland
Nicola
Ik werd enkele maanden gecoacht door David en behalve door de resultaten (die tastbaar waren) ...
Lees meer
Nicola
Italië
Ik werd enkele maanden gecoacht door David en behalve door de resultaten (die tastbaar waren) was ik onder de indruk van zijn positieve houding, beschikbaarheid en enorme kennis. Hij besteedt veel aandacht aan zowel een gedetailleerde voedingsplanning als aan de trainingsroutine, waarbij hij realistische doelen stelt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je je eraan houdt. David heeft me echt geholpen mijn denkwijze op te bouwen en discipline te cultiveren waarvan ik nooit had gedacht dat ik die had. Van nooit naar de sportschool gaan tot mijn eigen homegym. Absoluut een aanrader!
Nicola
Nicola
Italië
Shirly
"Nadat ik het online programma bij David heb gedaan, realiseer ik me dat ik mijn ...
Lees meer
Shirly
London
"Nadat ik het online programma bij David heb gedaan, realiseer ik me dat ik mijn eetgewoonten en nieuwsgierigheid met voedselproducten niet in mijn eentje zou hebben veranderd. David heeft de kennis om alle vragen deskundig te beantwoorden en biedt onderweg alternatieven en advies. Hij kan u in de goede richting wijzen, niet alleen met voedingsgewoonten, maar ook met activiteitsgewoonten om een volledige aanpak te maken om gezond te blijven. Bovenal is David helemaal niet veroordelend en heeft hij veel geduld om de hele tijd te motiveren. David, ik waardeer je positiviteit en luistervaardigheid!"
Shirly
Shirly
London
David Billy

Wil je meer weten over mij?

Ik geloof dat de uitdagingen die we door het leven gaan ons niet hier tegenhouden, maar eerder als springplank naar persoonlijke groei om de persoon te worden die we moeten zijn om onze bestemming waardig te zijn. Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat we voor onze GEZONDHEID zorgen en de juiste MINDSET cultiveren om de obstakels van het leven te overwinnen. Zonder deze twee componenten zou ik nooit in staat zijn geweest om de dingen te bereiken die vandaag zijn bereikt. Dit is mijn door God gegeven geschenk en ik wil het met je delen!

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het online coachingsprogramma? Lees hier alle veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Kan ik resultaat zien in 8 weken?
Ja, dat kan zeker. Wanneer jij helemaal inzet en goed luistert naar de actiepunten van jouw coach kun jij zeker al resultaat zien.
Hoe weet ik welk pakket het beste voor mij geschikt is?
Tijdens de intake zal de coach samen met jou kijken naar het geschikte pakket. Dit is afhankelijk van je voedingskennis, fitness niveau en Mindset.
Kan ik het programma op pauze zetten als ik op vakantie ga?
Ja dit kan, maar dit raden we niet aan. De online coaching is juist bedoelt zodat deze altijd door kan gaan, vooral in moeilijke tijden zoals op vakantie. Het idee is om je kennis aan te bieden die je de rest van je leven in elke situatie kunt gebruiken.
Kan ik ook in 2 termijnen betalen?
Dit is helaas niet mogelijk
Duurzaam gewicht verlies

Lukt het jou maar niet om je sportdoelen te behalen, en val je steeds weer in je oude patronen?

Soms is het enige wat je nodig hebt een beetje support en begeleiding. Behaal dit keer echt resultaat met mijn online coaching. Plan vrijblijvend een intake in.