Online coaching

Lukt het maar jou niet om grip te krijgen op je gezondheid en de beste versie van jezelf te worden? Mis jij net dat beetje begeleiding?

Het online coaching biedt net dat extra beetje ondersteuning en begeleiding die jij nodig hebt om echt resultaat te gaan zien.

HOW YOU DO ANYTHING, IS HOW YOU DO EVERYTHING

Zonder een goede gezondheid heb je niets!

Meer grip op je gezondheid en doelen

Door van uw gezondheid prioriteit nummer 1 te maken, zal deze mentaliteit ook worden overgedragen op andere aspecten van uw leven. De beste versie van jezelf worden en het meeste uit het leven halen, begint eerst bij jezelf.

Wil je meer grip op je gezondheid? Of mist u de juiste kennis en begeleiding om echt resultaat te behalen? Met alle informatie die tegenwoordig te vinden is, kan het lastig zijn om erachter te komen wat juist is en wat niet. Het online personal coaching programma is erop gericht om je een sterke basis aan te leren en je te begeleiden in je fit, sterk en gedisciplineerd traject.

WAAROM ONLINE COACHING MET DAVID BILLY?

Ik geloof dat een goede gezondheid essentieel is om de uitdagingen van het leven te overwinnen en het leven volledig te leven.

Controle

Ik leer je hoe de controle terug kunt krijgen over je gezondheid door middel van educatieve coaching – Voeding, Sporten en Mindset

”CAN DO” Mindset

De juiste mindset is belangrijk wanneer jij aan je gezondheid wilt werken en de best versie van jezelf wilt worden. Met online coaching leer ik je alles over het aannemen van de juiste mindset

Langdurig resultaat

We werken niet voor korte termijn maar bouwen aan een sterke basis door middel van de juiste kennis, toepassing en doorzetting.

Online coaching pakketten

Bekijk hier de verschillende pakketten voor online coaching en ontdek welke voor jou geschikt is

€350

Beginner

Intensieve coaching

✓ 8 weken

✓ 2x per week contact moment

€280

Advanced

Moderate coaching

✓ 8 weken

✓ 1x per 2 weken coaching

€180

Maintenance

Maintenance

✓ 12 weken

✓ 1x per maand contact moment

Stok achter de deur

Online personal coaching met David Billy

”Lukt het jou maar niet om de motivatie vast te houden en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Deze online coaching sessions dienen als echte stok achter de deur. Samen stellen wij een plan op en gaan we terug naar de basis. Door middel van sporten, voeding en mindset, leer ik je hoe je de beste versie van jezelf kunt worden!”

David Billy

Hoe werkt online coaching?

Benieuwd hoe jij aan de slag kunt gaan met online coaching bij David Billy? Bekijk hier hoe het werkt.

01.

Intake inplannen

Via de site kun je gemakkelijk zelf een intake inplannen met David Billy. De intake zal via zoom plaatsvinden, en een dag voor de intake krijgen jij een reminder.
02.

Intake

Tijdens de intake (25 min) bespreken we je doelen, wat je wilt bereiken, proberen we je problemen te begrijpen en stellen we een plan van aanpak op.
03.

Aan de slag!

Wanneer jij verder wilt met de online coaching de instructies en samenvatting van de 8 weekse coaching. Elke donderdag plant de coach consult sessies in om structuur te creëren en op maandag houden jullie contact via WhatsApp

Structuur

Wil jij meer structuur creëren in je leven en de grip op je gezondheid terug?

Online coach David Billy begeleid jou en zorgt ervoor dat jij de structuur weer terug vindt. Plan vrijblijvend een intake gesprek in met David

VOEDING

80% van je gezondheids- en fitnessdoelen zijn voedingsgerelateerd. Voeding is niet gemakkelijk, vooral niet als er zoveel tegenstrijdige en verwarrende informatie beschikbaar is. Als je verdwaalt, ga dan altijd terug naar de basis! Dit is waar we ons op richten in dit online coaching programma:
 

 • Structuur (eet momenten)
 • Portiegrootte (hoeveelheid/calorien)
 • Macronutriënten (koolhydraten, vet, eiwitverdeling)
 • Bron van macronutriënten (waar haal je je voeding vandaan, bijvoorbeeld witte brood of volkoren, bewerkte of hele voedingsmiddelen enz.)
 • Variatie & duurzaamheid (lange termijn resultaat)
8 tips om fit te worden cover

Training

De meeste sportscholen bieden geen consistente begeleiding om u te helpen uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Het is mogelijk dat je al een tijdje aan het fitnessen bent of van plan bent om te beginnen, maar niet weet welke oefeningen je moet doen/hoe je ze correct moet uitvoeren en hoe vaak je moet trainen om resultaten te zien.
 

 • Zelf beginnen kan ontmoedigend zijn en niet tijdbesparend. Hier komt het online coaching programma goed van pas.
 • Een trainingsprogramma opzetten dat werkt
 • Structuur aanbrengen in je trainingsroutine
 • Houdingscorrectie en techniek
 • Verantwoording & Toezicht

Mindset

Je kunt kennis en vaardigheden hebben, maar als je ze niet implementeert en actie onderneemt kom je nergens. Mindset is alles! In dit programma leer je zelfdiscipline te cultiveren door:

 • Kleine taken volbrengen (creëert zelfvertrouwen om nog grotere obstakels in je leven aan te pakken)
 • Een actieplan maken (dit geeft je richting die leidt naar je doel)
 • Frequente voortgangsbewaking (creëert een adaptieve mindset die u helpt om goed te reageren op verandering, uitdagingen en verbeteringen aan te brengen)
 • Nieuwe gewoonten creëren (gewoonten die niet alleen je gezondheid ten goede komen, maar je ook ondersteunen in je dagelijkse leven.)

CASES van onze klanten

Wil je weten ik de leefstijl van onze klanten heeft verbeterd? Lees hier onder de ervaringen.

Karel
Ik werkte met David aan een programma van acht weken om af te vallen en ...
Lees meer
Karel
Thailand
Ik werkte met David aan een programma van acht weken om af te vallen en toch spieren te behouden. Binnen die acht weken heb ik veel geleerd over trainingsroutines, maar vooral over voeding. Langdurige verandering vindt plaats wanneer u een evenwicht vindt en begrijpt welke rol mindset, voeding, rust, cardio en gewichten spelen bij het bereiken van uw doelen. Het dieet- en trainingsplan was eenvoudig te volgen en ik keek er naar uit. Consistentie en geduld is wat David benadrukte en het was goed dat een coach me de aanmoediging gaf die nodig was om door te gaan wanneer ik me gedemotiveerd voelde. Professioneel, leuk en afgestemd op mijn doelen en behoeften, ik kan het programma van David ten zeerste aanbevelen, aangezien hij zijn klanten tools biedt die ze een leven lang kunnen gebruiken.
Karel
Karel
Thailand
Isabella
Sinds dat David me coacht, ben ik op een streefgewicht waarvan ik nooit dacht...
Lees meer
Isabella
Nederland
Sinds dat David me coacht, ben ik op een streefgewicht waarvan ik nooit dacht dit te kunnen halen. Met zijn kennis, vastberadenheid, oplettendheid en positiveit wist hij me eigenlijk zo mee te nemen in het proces, dat ik een jaar later nog steeds blij ben met het blijvende resultaat. Je leert wat werkt voor je lichaam, zonder dat je een dieet volgt of honger hoeft te hebben. Eigenlijk dus kennis voor het leven, waar ik David super dankbaar voor ben. Aanrader voor iedereen 🙂!
Isabella
Isabella
Nederland
Nicola
Ik werd enkele maanden gecoacht door David en behalve door de resultaten (die tastbaar waren) ...
Lees meer
Nicola
Italië
Ik werd enkele maanden gecoacht door David en behalve door de resultaten (die tastbaar waren) was ik onder de indruk van zijn positieve houding, beschikbaarheid en enorme kennis. Hij besteedt veel aandacht aan zowel een gedetailleerde voedingsplanning als aan de trainingsroutine, waarbij hij realistische doelen stelt en er tegelijkertijd voor zorgt dat je je eraan houdt. David heeft me echt geholpen mijn denkwijze op te bouwen en discipline te cultiveren waarvan ik nooit had gedacht dat ik die had. Van nooit naar de sportschool gaan tot mijn eigen homegym. Absoluut een aanrader!
Nicola
Nicola
Italië
Shirly
"Nadat ik het online programma bij David heb gedaan, realiseer ik me dat ik mijn ...
Lees meer
Shirly
London
"Nadat ik het online programma bij David heb gedaan, realiseer ik me dat ik mijn eetgewoonten en nieuwsgierigheid met voedselproducten niet in mijn eentje zou hebben veranderd. David heeft de kennis om alle vragen deskundig te beantwoorden en biedt onderweg alternatieven en advies. Hij kan u in de goede richting wijzen, niet alleen met voedingsgewoonten, maar ook met activiteitsgewoonten om een volledige aanpak te maken om gezond te blijven. Bovenal is David helemaal niet veroordelend en heeft hij veel geduld om de hele tijd te motiveren. David, ik waardeer je positiviteit en luistervaardigheid!"
Shirly
Shirly
London
David Billy

Wil je meer weten over mij?

Ik geloof dat de uitdagingen die we door het leven gaan ons niet hier tegenhouden, maar eerder als springplank naar persoonlijke groei om de persoon te worden die we moeten zijn om onze bestemming waardig te zijn. Het is onze plicht om ervoor te zorgen dat we voor onze GEZONDHEID zorgen en de juiste MINDSET cultiveren om de obstakels van het leven te overwinnen. Zonder deze twee componenten zou ik nooit in staat zijn geweest om de dingen te bereiken die vandaag zijn bereikt. Dit is mijn door God gegeven geschenk en ik wil het met je delen!

Veelgestelde vragen

Heb jij nog een vraag over het online coachingsprogramma? Lees hier alle veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag misschien al beantwoord is.

Kan ik resultaat zien in 8 weken?
Ja, dat kan zeker. Wanneer jij helemaal inzet en goed luistert naar de actiepunten van jouw coach kun jij zeker al resultaat zien.
Hoe weet ik welk pakket het beste voor mij geschikt is?
Tijdens de intake zal de coach samen met jou kijken naar het geschikte pakket. Dit is afhankelijk van je voedingskennis, fitness niveau en Mindset.
Kan ik het programma op pauze zetten als ik op vakantie ga?
Ja dit kan, maar dit raden we niet aan. De online coaching is juist bedoelt zodat deze altijd door kan gaan, vooral in moeilijke tijden zoals op vakantie. Het idee is om je kennis aan te bieden die je de rest van je leven in elke situatie kunt gebruiken.
Kan ik ook in 2 termijnen betalen?
Dit is helaas niet mogelijk
Duurzaam gewicht verlies

Lukt het jou maar niet om je sportdoelen te behalen, en val je steeds weer in je oude patronen?

Soms is het enige wat je nodig hebt een beetje support en begeleiding. Behaal dit keer echt resultaat met mijn online coaching. Plan vrijblijvend een intake in.