skip to Main Content
Verantwoord Afvallen In Amsterdam

Verantwoord Afvallen in Amsterdam

Mijn naam is Luc. Voordat ik bij GOH begon had ik al jaren niet meer gesport en lette ik vrijwel niet op mijn voeding. Dit heeft ertoe geleid dat ik nooit een goede conditie heb gehad en altijd te zwaar ben geweest. Met meerdere mislukte afvalpogingen kwam het besef dat ik zonder hulp van buitenaf nooit blijvend resultaat zou behalen. Omdat GOH kan voorzien in kennis en vaardigheden met betrekking tot zowel voeding als beweging, ben ik hier lid geworden.

De trainingen, in combinatie met het voedingsplan van de diëtiste, hebben ervoor gezorgd dat ik beter slaap, me overdag energieker voel en een stuk lekkerder in mijn vel zit. Sinds ik in januari 2017 bij GOH ben begonnen, ben ik ruim 35 kilo afgevallen en is mijn buikomvang met ruim 40 centimeter afgenomen. Vroeger zag ik altijd tegen te gymles op, nu kijk ik er elke dag naar uit. Hoe heb ik dit gedaan? Ben altijd aanwezig bij diëtist coachingsmomenten, ik train 2 of 3 keer per week en ik volg het voedingsadvies.

 

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie instellingen.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top
Show