skip to Main Content
Sport, Kan Je Dat Eten?

Sport, kan je dat eten?

Ik val in de categorie van de mensen die niet uit bed kunnen komen, altijd haast hebben en zo druk zijn in hun hoofd dat er soms dagen niks nuttigs wordt gedaan want je bent altijd bang, bang dat je er geen tijd voor hebt.

Ik ben Rowan, 26 jaar en werk fulltime bij een Italiaanse traiteur, een leuk en klein bedrijf, maar er is altijd wel iemand die ziek is, op vakantie gaat of gewoon een dagje vrij heeft, wat betekent dat je redelijk flexibel moet zijn. Je vrije tijd zelfstandig indelen is dan ook een moeilijke opgave. Je gaat al snel op de bank liggen Netflixen met een dekentje, kop thee (lees glas wijn) en in mijn geval de hond (hond in kwestie is gelukkig wel luier dan ik).

Sporten doe ik alleen op blauwe maandagen en nadat ik een week zo fanatiek bezig ben geweest (soms twee) kan ik meteen een maand niet meer bewegen van de spierpijn en is alle gein er wel weer af. Je kunt me veel vertellen, maar ik zal vast niet de enige zijn?

In mijn struggle van constant met eten werken, de onregelmatige tijden, altijd uit eten willen maar ook vaak gewoon heel erg moe zijn kwam David op mijn pad. Hij vertelde vol met passie over zijn nieuwe concept; GOH CONCEPT en ik raakte steeds meer geïnteresseerd en geïnspireerd.

Gaat deze man samen met zijn fantastische team mij dan eindelijk zover krijgen dat ik gemotiveerd blijf? Dat ik er ooit achter kom hoe al die apparaten werken in de sportschool en dat ik straks zonder schaamte in me bikini wel die hamburger (met friet) naar binnen durf te werken.

De drempels zijn laag, maar de lat ligt zeer hoog!

Liefs,
Rowan

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie instellingen.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top
Show