skip to Main Content
De Ervaring Van Oded

De ervaring van Oded

Mijn naam is Oded. Ik ben de trotse eigenaar van een Thais restaurant in Amstelveen. Naast het runnen van een familie zaak, ben ik ook bezig om mijn carrière als DJ uit te breiden en daar besteed ik veel tijd aan. Ik heb een hectisch leven en heb bijna geen tijd en energie om op mezelf te focussen. Na het succesvol afronden van het GOH get it all ben ik al 50kg afgevallen in anderhalf jaar. Ik voel me fitter en gezonder. Het was een makkelijke oplossing voor mijn gezondheidsproblemen. Linkedin van Oded 

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie instellingen.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top
Show