skip to Main Content
De Ervaring Van David

De ervaring van David

Als ondernemer, heb ik zelf GOH concept vanuit niets gestart en opgebouwd. Eindeloos veel uren en hard werken. Met mijn gezin en een jong dochtertje, werd het onmogelijk om dit vol te houden, terwijl ik wel zeer gedisciplineerd bent. Ergens wist ik diep van binnen, dat als ik me geweldig zou voelen, er beter uit zou zien en gezonder zou worden, ik veel meer energie zou hebben om mijn hectische leven te leiden. Mijn eigen ervaring is een van de redenen waarom ik GOH get it all  heb opgezet. Om je gezondheidsreis een ondersteuning te geven!

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies. Beheer hier uw persoonlijke Cookie instellingen.

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Back To Top
Show